Вучић: Хвала што сте донели ведрину и радост у Београд, а не насиље

"Ви заслужујете бољу Србију, ви заслужујете Србију будућност. Ви сте Србија, једна, једина, непоновљива, најбоља и најлепша земља на свету. Бескрајно вам хвала и што сте донели ведрину и радост у Београд, а не насиље", рекао је Вучић.

Вучић: Хвала Грчкој на подршци Србији у евроинтеграцијама

Председник СНС Александар Вучић захвалио се данас на подршци коју Грчка и Нова демократија дају Србији у процесу европских интеграција, а посебно је упутио захвалност лидеру те странке Киријакосу Мицотакису на ставу да Грчка неће мењати своју позицију у односу на питање KиМ.

Вучић: Мост је онај једини, прави и могући пут од сваког амбиса

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас приликом отварања Жежељевог моста да без мостова нема ни нашег брзог и сигурног пута ка Европској унији, ка просперитету, стандарду, сигурности и бољитку, који и Нови Сад и наша земља, наша Србија заслужују.

Вучић: Њих занима само заузимање севера

Председник Србије Александар Вучић упутио је данас јавну молбу међународним представницима да не само чују, већ слушају шта Албанци говоре, да добро разумеју њихове поруке и спрече њихов евентуални покушај упада на север и даље нападе на српско становништво.

Вучић: Даћу све од себе да оживимо Топлицу

Не постоји ниједан крај у Србији као што је Топлица, која је само давала отаџбини, а мало је тражила, рекао је председник Србије Александар Вучић на отварању новог производног погона компаније БизЛинк и додао да је сада дошло време да се у овај крај улаже.

Вучић: Компромис, али не понижење и урушавање српске државе

Србија је спремна на компромис по питању Косова и Метохије, али није спремна и неће прихватити никакво понижење и урушавање српске државе, рекао је председник Србије Александар Вучић након састанка са помоћником државног секретара САД Весом Мичелом.

Вучић: Даћемо све од себе да пронађемо компромисно решење

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас у Букурешту да Србија даје све од себе како би се пронашло компромисно решење за питање Косова и Метохије и поручио да је за компромисну солуцију неопходно да обе стране одустану од максималистичких захтева.

Интервју са председником Србије Александром Вучићем уживо из Берлина

Председник Србије Александар Вучић у интервјуу за ТВ Прва о подршци и похвалама немачке канцеларке Ангеле Меркел за економски напредак Србије, о београдским изборима и решавању косовског проблема.

Вучић: За КиМ могуће само компромисно решење

Тешко да би Срби признали независно Kосово у замену за чланство у Европској унији, оценио је председник Србије Александар Вучић за Ројтерс и истакао да само компромис може извести српску покрајину из стања "замрзнутог конфликта".

Вучић: За сваки успех који смо направили заслужни су грађани Србије

Председник Србије Александар Вучић гостовао је у емисији "Интервју" у којој је поднео годишњи извештај нацији о свим важним и горућим темама са којима смо се сусретали у 2017. години.

Вучић: Грађани видели и показали ко је заслужио поверење

Председник СНС Александар Вучић изјавио је вечерас, поводом резултата избора у четири општине у Србији да су грађани ти који јасно виде и показују ко је заслужио њихово поверење.

Програмска платформа