Вучић: Србија зна да бира своју будућност

Председник Републике Србије и члан Председништва Српске напредне странке Александар Вучић поручио је поводом Резолуције Уједињених нација о Сребреници да је поносан због тога што Србију, иако су покушали, нису успели да сломе.

Вучић: За нас је Србија све

Председник Републике Србије Александар Вучић рекао је на предизборном скупу Српске напредне странке и коалиције окупљене око листе "Александар Вучић - Чачак сутра" да је много тога урађено за Чачак и Моравички округ у последњих 10 година, али да се мора наставити истим темпом и да је брига за људе најважнија.

Вучић: Слободна и слободарска Србија нема чега да се плаши

Председник Републике Србије и члан Председништва Српске напредне странке Александар Вучић поручио је, на предизборном митингу у Новом Саду, да су избори 2. јуна од огромног значаја за све општине и градове у којима ће бити одржани и за целу Србију.

Вучић: Српски народ не прихвата да буде марионета

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је, у обраћању грађанима, да се ситуација око динара на Косову и Метохији ни на који начин није поправила или променила на боље упркос покушајима међународних представника и додао да ће притисак на српски народ на Косову и Метохији и на државу Србију бити већи.

Вучић: Вратићемо спорт у све наше градове

Председник Републике Србије Александар Вучић рекао је, приликом обиласка новоизграђеног стадиона у Зајечару, да је Фудбалски савез Србије упутио допис да се Финале лиге Европе игра на новом Националном стадиону у Београду, који како је рекао, треба да буде завршен до 1. децембра 2026. године.

Вучић: Много смо уложили у Бању Ковиљачу

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је током обиласка завршних радова на реновирању хотела "Подриње" у Бањи Ковиљачи да је много уложено у ту бању која је пета по посећености и најавио још већа улагања.

Вучић: Борићемо се за нашу Србију

Председник Републике Србије и члан Српске напредне странке Александар Вучић рекао је, на предизборном скупу Српске напредне странке "Александар Вучић - Србија не сме да стане" у Смедереву, да је Косово и Метохија део Србије и да ће држава бринути о свом народу ма где да наши људи живе.

Вучић: Снага Србије је наш народ

Председник Републике Србије и члан Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је на предизборном скупу напредњака који је одржан у Лесковцу, да је Српска напредна странка поново започела кампању на југу Србије и нагласио да глас за листу "Србија не сме да стане" значи будућност за нашу земљу.

Вучић: Нећемо никоме дати државу Србију на тацни, јер припада свом народу

Председник Републике Србије и председник Српске напредне странке Александар Вучић поручио је Приштини и свима другима да им држава Србија неће бити дата на тацни, онако како би они то волели, као и да Србија припада свом народу.

Вучић: За обнову болнице у Бору 20 милиона евра

Српска напредна странка одржала је данас предизборни скуп у Бору, а кандидат за председника те странке Александар Вучић најавио је да ће се ове године кренути у реализацију обнове болнице у том граду за шта је са опремом потребно 20 милиона евра.

Вучић: Пожаревцу инвеститор, болница и затворени базен

Српска напредна странка одржала је предизборни скуп у Пожаревцу, на коме је кандидат за председника те странке Александар Вучић најавио нова улагања у Браничевски округ, међу којима у Пожаревцу реконструкцију и изградњу новог дела болнице у износу од 20 милиона евра и изградња затвореног базена који ће коштати 9 милиона евра.

Вучић: Најважније да не дозволимо да будемо увучени у зло

Председнички кандидат Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је на предизборним скупу ове странке у Падинској Скели да је забринут више него икада и то, како је рекао, са разлогом, јер велике силе у ситуацији у којој се свет налази не желе да разговарају, не желе мир и оценио је да се ситуација неће решити скоро.