Вучић: Мађарска и Србија данас живе сан Јанка Сибињанина

Председник Србије Александар Вучић рекао је да Мађарска и Србија данас живе сан Јанка Сибињанина, а то је да имамо заједничку политику, да се боримо за заједничке вредности и интересе Србије и Мађарске, српског и мађарског народа.

Вучић: Београд је био и увек ће бити ваш главни град

"Београд је увек био и увек ће бити ваш главни град", рекао је председник Србије Александар Вучић деци из основних школа са севера KиМ, које је данас угостио у својим канцеларијама, у здању на Андрићевом венцу.

Вучић: Велика је нервоза у Приштини

Физички напад приштинске делегације на представника Србије на састанку ЦЕФТА, у Валони, говори о томе колика је нервоза у њиховим редовима, оценио је данас председник Александар Вучић кометаришући то што су чланови делегације из Приштине флашом гађали шефа српске делегације Ивана Марковића.

Вучић: Хвала што подржавате Србију

Председник Александар Вучић наставио је данас да обилази Србију посетом Западнобачком округу, а најпре Сивцу, уз поруку да ће житељи тог места код Куле добити канализацију, у плану је и путна инфраструктра, а Сомбор, каже, мора да добије неког великог инвеститора.

Вучић: Помоћ Србима на KиМ, Западу смо увек ми више криви

Србима на KиМ помоћи ће држава, а од међународне заједнице не очекујемо ништа поводом отежаног снабдевања нашег народа у покрајини, јер смо њима увек и у свакој ситуцији ми мало више криви, само зато што нећемо да признамо незавиност Kосова, рекао је данас председник Србије Александар Вучић.

Вучић: Изаберите Србију, останите

Председник Александар Вучић поручио је данас најбољим младим лекарима и медицинским сестрама и техничарима, који су данас добили уговоре о раду, да, када се нађу пред избором да оду у иностранство или остану у земљи, изаберу Србију, јер су управо они најбољи и најодговорнији део друштва.

Вучић: Србија добија 9 хеликоптера, плаћа све "у дан"

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је поносан на нашу земљу, јер је изашла из кризе и постала поуздан партнер светским компанијама, попут Ербаса, од којег је данас преузела први од девет хеликоптера Х-145М.

Вучић: Покрећемо инвестициони циклус вредан до 10 милијарди евра

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће пре краја године бити покренут нови и до сада највећи инвестициони циклус у земљи, вредан између пет и 10 милијарди евра за развој и напредак Србије.

Вучић: Желим свима много успеха

Председник Србије Александар Вучић изразио је данас жаљење што није могао, због учешћа тзв. Косова, да присуствује синоћњем свечаном отварању Европских игара у Минску, додајући да му је било тешко, али да је морао да поступи као председник Србије.

Вучић: После Ђурића у Берлину још извесније да Париза неће бити

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да је директор Kанцеларије за KиМ Марко Ђурић у Берлину био на припремном састанку за евентуални самит у Паризу, те да је сада још извесније да тог самита неће ни бити.

Програмска платформа