Вучић: Листе чекања троструко мање него пре пет година

У Kлиничком центру Србије данас је почео са радом икс нож за лечење тумора, а председник Србије Александар Вучић је рекао да је први пацијент јутрос већ зрачен на том апарату, те да је предвиђено да у наредна два месеца буде третирано још 30 онколошких пацијената.

Вучић: Много искушења пред нама, али се надам још бољим резултатима

Много искушења је пред нама, неће бити лако, али сам уверен да ћемо следећу славу дочекати у још бољем расположењу, рекао је данас председник Србије Александар Вучић честитајући Српској напредној странци.

Вучић: Kосово јесте највећа препрека Србији на путу ка ЕУ

Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да ће очување мира, стабилности и очување безбедности за наше грађане на Kосову и Метохији бити све теже, јер је све очигледније да компромисног решења неће бити, како због атмосфере у централној Србији, на Kосову и Метохији, али и страног фактора који не жели договор.

Вучић: Вредело је борити се, данас људи имају веру у Србију

Наших првих 10 година је прошло и спровели смо политички "блиц криг" који није оставио жртву већ наду у будућност Србије, рекао је вечерас лидер Српске напредне странке Александар Вучић и додао да је Србија данас десет пута боља него што је била.

Вучић: Актуелна власт отвара фабрике на местима разорених гиганата

Нисам сигуран да је Вук Јеремић икада прочитао Андрићеву "Проклету авлију", да јесте, сетио би се времена сопствене власти, рекао је данас председник Србије Александар Вучић, реагујући на Јеремићеву изјаву да је тренутно стање у земљи као "проклета авлија".

Вучић: Очекујем Ердогана на отварању фабрике 2019. године

Председник Србије Александар Вучић, који је данас у Краљеву обишао радове на изградњи фабрике текстила "Eurotay", рекао је да је много труда уложено да би та турска инвестиција била остварена.

Вучић: Верујем да ће САД разумети наш став по питању војске

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да верује да ће САД разумети да би формирање војске Kосова могло да угрози мир и стабилност и доведе до трагичних последица.

Вучић: Уједињена Европа има већу тежину на светској сцени

Председник Србије Александар Вучић рекао је да се патриотизам за њега подразумева и да нема ништа лепше од љубави према земљи и народу, али да га помало плаши деценијски тренд "пуне и све снажније селфвиктимизације" већине других народа у региону, у којој су Срби главни кривци за све.

Вучић: Неопходно да се боље повежемо

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас, отварајући Самит министара транспорта Kине и 16 земаља централне и источне Европе и Трећи форум градоначелника главних градова земаља учесница у том механизму, да земље југоисточне и централне Европе треба међусобно боље да се повежу.

Вучић: Корак напред ка бољем и квалитетнијем животу

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас, на отварању продавнице ланца Лидл, да ово није обичан дан и да се не ради о обичној продавници, јер је ово дан када правимо велики корак напред ка бољем и квалитетнијем животу.

Вучић: Велико интересовање за сарадњу

Председник Србије Александар Вучић позвао је данас, на Пословном форуму Kазахстан-Србија у Астани, казахстанске бизнисмене да дођу и улажу у Србију, те указао да постоји још много простора за сарадњу у области трговине.

Програмска платформа