Вучић: За мање од две године у Зајечару први потпуно покривен стадион

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће за мање од две године Зајечар добити најлепши градски стадион и да ће тај "Стадион Лепотица" бити први потпуно покривен стадион за фудбал у Србији.

Вучић: Три најважнија циља за 2021. су мир, очување здравља нације и побољшање стандарда

Најважнији интерес Србије у предстојећој години је очување мира и стабилности, други најважнији циљ је брига о здрављу грађана и победа над корона вирусом, а трећи - даље побољшање животног стандарда, истакао је данас председник Александар Вучић.

Вучић: Срби и Руси били на истој страни - правде и слободе

Председник Александар Вучић поручио је данас да "вечна ватра" у Београду, упаљена пламеном са Гроба незнаног јунака из Москве, треба вечно да подсећа да су српски и руски народ, привржени слободарској традицији, у Другом светском рату били на истој страни, страни права, правде и слободе.

Вучић: Тојо тајерс биће један од највећих извозника из Србије

Председник Александар Вучић истакао је данас, на церемонији полагања камена темељца за фабрику јапанског Тојо тајерса у Инђији, да је реч о инвестицији од огромног значаја, а да ће та компанија бити један од највећих извозника из Србије.

Вучић: Европски порески обвезници уложиће у Србију огроман новац

У наредних седам година Србија и регион добиће осам милијарди евра у гранту, и још 20 милијарди више кроз различите пројекте, што је за Србију од огромног значаја, истакао је данас председник Александар Вучић након састанка са европским комесаром за проширење Оливером Вархеијем.

Вучић: Фрушкогорски коридор у рекордном року, до марта 2024. године

Фрушкогорски коридор, брза саобраћајница од Новог Сада до Руме од око 48 километара, биће изграђена у рекордном року, до 15. марта 2024. године, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић.

Вучић: Захвалност грађанима, пред владом три кључна изазова

Председник Србије Александар Вучић саопштио је вечерас да су кључни изазови пред земљом, а тиме и новом владом притисци по питању Косова и Метохије, јачање економске и здравствене моћи земље, те војне и одбрамбене способности.

Вучић: Београд на води највеће градилиште, са чак 2.850 радника

Београд на води је највеће градилиште Југоисточне Европе, на којем данас ради чак 2.850 радника, од којих је 2.650 домаћих и радника из региона, уз око 200 странаца, изјавио је данас председник Александар Вучић.

Вучић: За Србију важно да има одличне односе са Турском

За Србију је важно да има одличне односе и комуникацију са Турском, јер је реч о једној од све важнијих сила у свету, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић уочи састанка са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом у Истанбулу.

Вучић: Од 1881. године нисмо имали овако значајан споразум са САД

Србија од 1881. године није имала овако важан споразум са САД, попут оног потписаног у Вашингтону, којим је постигнуто много, поручио је данас председник Александар Вучић након разговора са високом делегацијом америчке владе и отварања канцеларије ДФЦ у Београду.

Вучић: Учествоваћемо у разговору у Белој кући, економске теме

Председник Александар Вучић изјавио је данас да ће Београд учествовати у разговорима у Белој кући, које је за 2. септембар најавио специјални изасланик председника САД, Ричард Гренел, и истакао да Србија није у позицији да одбија разговоре.

Вучић: Удружују се они што ни главни одбор не могу да закажу

Слобода окупљања и удруживања у Србији је света слобода, каже председник Александар Вучић начелно поводом формирања Удружене опозиције Србије, али примећује да се у тај савез удружују они који не могу ни главни одбор да закажу, а да се не потуку, ни странку да направе, а да је не купе.