Људи у Источном Сарајеву моћи ће да рачунају на нашу још већу подршку

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије посетио је данас Источно Сарајево и са руководством тог града разговарао о томе како Србија може да помогне, а пренео је да је имао плодотворне разговоре са руководством БиХ и да очекује да таква атмосфера влада и убудуће у односима две државе.

Вучић је навео да је на седници Владе Србије данас прошла одлука о подршци Источном Сарајеву, између осталог, и за изградњу Трга, али и различитих инфраструктирних пројеката на територији општине Пале.

Извор: Танјуг

"Надам се да ћемо моћи нешто да помогнемо и Трнову и Соколцу, Источном Старом Граду, Источној Илиџи, али, нећу да обећавам превише", рекао је Вучић. Он је истакао да Србија данас има довољно новца и додао да се нада да ће такве прилике бити и следеће године и сваке друге.

"Верујем да ће људи у Источном Сарајеву моћи да рачунају на нашу још већу и снажнију подршку", истакао је Вучић. Он је захвалио свима на гостопримству, као и људима који су га дочекали испред зграде Градске управе у Источном Сарајеву.

Извор: Танјуг

Председника Србије је једна новинарка подсетила да је некад био војник ЈНА на том месту, будући да се преко пута зграде Градске управе у Источном Сарајеву налази касарна "Слободан Принцип Сељо", а Вучић је рекао:

"Овде су ме први дан довели у ''Слободан Принцип Сељо'', ту смо задужили униформе, а онда су нас водили у другу касарну...овај простор сам препознао тек када сам видео ове две зграде у оргиналном облику".

Извор: Танјуг

Извор: ТВ Пинк

Остале вести