НАЈНОВИЈЕ

Јурио за Бин Ладеном, па тек тако дошао у Србију

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да има фактора споља којима не одговара стабилан регион и с тим у вези изнео податак да је у Србији ухапшена особа која је припадала "Тиму 6" који је јурио Осаму Бин Ладена у Авганистану.

Нестабилност може да угрози раст економије

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је једино што га брине то хоће ли политика моћи да подржи и испрати економију, да свака врста нестабилности може да угрози економски раст земље и подсетио да је после завршених председничких избора већ била унапред припремљена прича да је неко покрао изборе и припремљени немири.

У кампањи по један сат викендом, није против Устава

Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас да његово учешће у кампањи на београдским изборима није у супротности са Уставом, те да му то што све грађане третира на једнак начин не даје за право да се не бави политиком уопште.

Ниси, барабо, успео да поколебаш младе

Председник Србије Александар Вучић оценио је вечерас да је у Србији све изокренуто зарад политичких интереса, јер је некима потребна каса Београда и поручио насилницима, попут, како је рекао, барабе од официра, који је ових дана напао младе напредњаке, да их није поколебао и да неће моћи да их поколеба.

Железара највећи извозник, око Бора разговарамо

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је смедеревска Железара постигла највећи резултат до сада, као и да је данас највећи извозник, већи и од Фијата, а да очекује да ће се до краја 2018. године наћи и решење и партнер за РТБ Бор.

Пахор ће да убеди Шпанију? Габријел жели споразум

Председник Србије Александар Вучић упитао је вечерас како словеначки председник Борут Пахор жели да убеди преостале чланице ЕУ да признају једнострану проглашену независност Kосова, када нам је Шпанија све већи савезник.

Завршићемо ЕУ пут, уз још боље односе с Русијом

Завршићемо наш пут у Европску унију, надам се те 2025. године, али ћемо имати још боље односе с Русијом, поручио је вечерас председник Александар Вучић, одговарајући на питање расту ли притисци Русије на Србију, посебно по питању статуса хуманитарног центра у Нишу.

Иза убиства Ивановића онај ко је хтео контролу над севером

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да не одбацује могућност да је налогодавац убиства Оливера Ивановића Србин или Албанац, али и упозорио да је циљ Албанаца са KиМ да уђу на север покрајине и да ће сваки разлог тражити да то ураде.

Став о KиМ крајем априла

О решењу за Kосово рећи ћу шта мислим крајем априла, поручио је вечерас председник Србије Александар Вучић, приметивши да су идеје које се поново појављују последњих дана о подели и сличним моделима неозбиљне, а да ми треба да идемо са озбиљним циљевима.

Постигли смо