Позив на моје хапшене књишки пример позива на пуч

Најновије
Извор: Taнјуг

Шта је друго позив на хапшње председника државе него позив на војни пуч и крвопролиће, упитао је данас передседник Александар Вучић коментаришући питања новинара за "прозивке" појединих опозиционих представника због његових ставова о решењу косовског питања.

"Ово је директан, јавни позив на војни пуч и крвоплолиће, на убиство врховног команданта, на његово хапшење", рекао је Вучић, те поручио да је очекивао да неко на то реагује.

Не би, додао је, да се меша у посао државног тужиоца, посебно с обзиром да је у правосуђу, како је навео још много "одливака" и "испљувака" режима у којем је главна била Демократска странка.

"Али, очекивао сам да неко реагује, јер не постоји бољи пример да се реагује, али зашто тужиоци ћуте, као што су навикли да ћуте из времена Ђиласа и ДС, кад су ћутали на крађе, не знам, али покажите ми бољи књишки пример да је реч о покушају војног и државног пуча".

Kако је рекао, мислио је раније кад је Драган Вучићевић, уредник Информера, помињао државни удар, да он претерује, али сада каже чини се да је то било тачно.

Kоментаришући позиве опозиционих лидера на његово хапшње, Вучић је рекао и да није чудно да и овде, као и свуда у свету, постоје фашистичке странке.

"Али, то што тај бије жене, за то мора да одговара, а што позива официре да хапсе свог врховног команданта, да ме убију, нека причају шта хоће", поручио је.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести