НАЈНОВИЈЕ

Видим да сам популаран, али нећу се кандидовати у Хрватској

Председник Србије Александар Вучић данас је иронично прокоментарисао да види да му драстично расте популарност у Хрватској, али и послао "умирујућу" поруку хрватским грађанима да не брину, јер се тамо неће кандидовати.

Извор: Танјуг

Председник је у Шиду, упитан шта мисли о појединима из опозиције који су, како је пренео један београдски лист, рекли да би прихватили и Анту Павелића, ако је против Вучића, одговорио: "Ако би прихватили и Анту Павелића, нека прихвате и Анту Павелића. Колико их се до сада ту скупило већ на листи. Нека прихвате кога хоће.

Додао је да је видео да је много популаран у Хрватској, а да је у Глини, на Томпсоновом концерту, био најпопуларнији.

Викали су ''Вучићу педеру'' гласније него било ко други. Тад сам схватио да моја популарност у Хрватској драстично раста, рекао је Вучић у кроз смех им поручио да се не брину, јер неће тамо да се кандидује.

Али, видим да је ''Вучићу педеру'' постала омиљена песма међу наследницима хрватских бојновникa. Много су храбри и јаки, кад то вичу ''то све сипа и пршти'', приметио је.

Говорећи о опозицији, Вучић је рекао да је суштина у томе да се не може побеђивати без политике и садржаја, већ само критиком.

"Не можете да побеђујете тако што затварате фабрике, а онда критикујете оне који их отварају. Не можете да будете против свега на КиМ, а сами сте им дали печат на коверат косовске независности. Кад год вас питају шта је решења - немамо решење, само смо против онога што Вучић ради", приметио је.

Извор: ТВ Пинк

Ми смо ослобођена, независна и суверена земља, која хоће да се бави собом и да ради, напредује и развија се
Нећемо улазити у туђе двориште и бићемо отворени још више за свакога ко дође као пријатељ
Хоћемо јаку развијену државу Србију која ће и свима другима бити гарант мира и стабилан и поуздан партнер
Ова земља је наше двориште, које смо ослободили својом крвљу
Дигли смо главу, нећемо сукобе, хоћемо мир и будућност
Никоме не претимо, ништа туђе нећемо, само не дамо више никоме да некажњено убија Србе

Остале вести