НАЈНОВИЈЕ

Избори и референдум - можда 4. новембра, али догодине

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да никаквих избора, нити референдума неће бити 4. новембра, како то "прогнозира" Вук Јеремић.

Извор: Танјуг

Вучић је, одговарајући на питања новинара, рекао да су можда Јеремићу рекли из катарске амбасаде да ће 4. новембра бити избора и референдума, и упитао: "чему избори и којим поводом и да ли се можда тога дана Јеремић враћа из Њујорка или Ирске?".

"Запамтите, можда 4. новембра догодине. Ове неће сигурно" рекао је Вучић и додао да је то можда јављено од стране ЦИА или неких сличних и да се слушају глупости сваку дан од стране несрећника који не задњу шта ће са собом.

Иронично је приметио да само "храбри" људи попут Јеремића за било коју жену могу да кажу да је "креатура", како је Јеремић назвао премијерку Ану Брнабић.

Брнабић је, приметио је, 10 пута паметнија, 50 пута часнија, стручнија у свему од Јеремића, који ништа није радио осим што је трошио паре грађана Србије, радио против своје земље и разорио прилику да сачувамо КиМ.

Додао је и да ти што помињу да су велики фаворити на изборима имају да понуде само лака решења и обећање да ће све бити у реду када дођу на власт, а то причају годинама.

"Они нека побеђују на свим изборима на речима, а када се броје гласови онда је то обично другачије" рекао је Вучић.

Извор: ТВ Пинк

Ми смо ослобођена, независна и суверена земља, која хоће да се бави собом и да ради, напредује и развија се
Нећемо улазити у туђе двориште и бићемо отворени још више за свакога ко дође као пријатељ
Хоћемо јаку развијену државу Србију која ће и свима другима бити гарант мира и стабилан и поуздан партнер
Ова земља је наше двориште, које смо ослободили својом крвљу
Дигли смо главу, нећемо сукобе, хоћемо мир и будућност
Никоме не претимо, ништа туђе нећемо, само не дамо више никоме да некажњено убија Србе

Остале вести