Ми смо за мир, они нек'' се возикају теренцима

Вучић о градоначелнику Зорану  Радојичићу
Најновије
Извор: Танјуг

Опремање Kосовских безбедносних снага теренским возилима америчке производње не треба да заплаши народ, рекао је данас председник Србије Александар Вучић и поручио да ћемо ми да се боримо за мир и очување мира, али да, наравно, увек брине због "пасиониране жеље" неких албанских лидера да заузму север.

"Видео сам да су Американци направили супер видео спотове о односу Србије и Америке, а што се тога тиче, видим да ''проради крв'' код неких албанских лидера, одмах би они нешто другим путем на други начин решавали, ''јаој ако неко крене биће рат''. Оставите људи рат за собом, ми ћемо да се боримо за мир и да чувамо мир. Наравно, увек бринем због њихове пасиониране жеље да заузму север", каже Вучић.

Vucic obilazak KBC
Извор: Танјуг

Важно је, истиче, да се избегне сукоб, а то што ће "они да се возикају у различитим возила, нека се возикају".

Kако је пренео лист "Блиц", ових дана помоћ у опреми упутиле су им САД, па су косовски премијер Рамуш Харадинај и амбасадор САД у Приштини Грег Делави потписали уговор о опремању KСБ војним возилима америчке производње.

"Ако погледате шта је то што ми имамо, шта је то чиме они располажу, то није упоредно. Уопште не желим у те приче да улазим. Желим само да говорим о миру, о стабилности, али је важно да имате добро оспособљену земљу и снажну армију и полицију, јер они увек служе као фактор одвраћања за све оне који би да сањају ратне снове", поручио је Вучић.

Извор: Јутјуб

Остале вести