НАЈНОВИЈЕ

Вучић Kрушевљанима: Видимо се ускоро, неком сличном приликом

Велики број грађана дочекао је данас председника Србије Александара Вучића испред фабрике Kромберг и Шуберт у Kрушевцу, која данас отвара нови погон у том граду, а он им је поручио да то није крај и да ће доводити и нове фабрике у њихов округ.

Извор: Танјуг

Kрушевљани су председника дочекали аплаузом и са транспарентом "Хвала Вучићу", а он им је, у краћем обраћању, поручио да ће бити још фабрика како би било посла за житеље Расинског округа.

Извор: Танјуг

Он је подсетио да су им се многи смејали и нису веровали када се пре неколико година кренуло у разговоре за фабрику Kромберг и Шуберт, а данас је у њој, истиче, запослено 560 људи из Kрушевца и Расинског округа.

Извор: Информер

"Биће 2.500 запослено и то није крај. Доводићемо нове фабрике. Хоћемо да запослимо Kрушевац, да вратимо наду у будућност свима у Kрушевцу, Ћићевцу, Варварину...", рекао је он.

Председник је поручио да су пред нама тешка времена, много притисака и споља и изнутра и да је зато важно да сви останемо јединствени и чврсти и да сачувамо Србију и да она иде напред.

Извор: Танјуг

"Да ви будете богатији, да вам деца буду жива и здрава, да их буде много више него што их имамо данас...Све најбоље вам желим и видимо се ускоро неком сличном приликом. Хвала вам", рекао је Вучић.

Ми смо ослобођена, независна и суверена земља, која хоће да се бави собом и да ради, напредује и развија се
Нећемо улазити у туђе двориште и бићемо отворени још више за свакога ко дође као пријатељ
Хоћемо јаку развијену државу Србију која ће и свима другима бити гарант мира и стабилан и поуздан партнер
Ова земља је наше двориште, које смо ослободили својом крвљу
Дигли смо главу, нећемо сукобе, хоћемо мир и будућност
Никоме не претимо, ништа туђе нећемо, само не дамо више никоме да некажњено убија Србе

Остале вести