Не треба се обазирати на нападе медија

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић не треба да се обазире на нападе медија, те да нема шта да кометарише наводе да је одбила да да изјаву хрватским новинарима.

"Немам шта да коментаришем. Шта је брига за то. То што је нападају неки медији, па шта, то је посао да је нападају. Мене нападају сваки дан по цео дан, па да се секирам што ме напао загребачки Н1 или београдски Н1. Кога то брига", каже Вучић.

Питао је и шта друго медији да раде.

"Јесте видели некад насловну страну Мишковићевег времена или насловну страну Мишковићевог, Ћулибрковог и Ђиласовог НИН-а а да није напала директно мене или неког најгорим лажима, неистинама и измишљотинама, јесте видели неки дан на некој од телевизија или највећем кабловском проваједеру, па шта, не разумем, да кукам, да се жалим сваки дан? Нека раде свој посао, шта ме брига", навео је Вучић.

Медији у Загребу пренели су да је министарка за европске интеграције Србије, Јадранка Јоксимовић, која учествује на састанку на врху Процеса сарадње у југоисточној Европи (СЕЕЦП) у Словенији, одбила данас да да изјаву хрватским новинарима.

Министарка Јоксимовић објашњава, међутим, да није одбила изјаву за хрватске медије, већ да није хтела да говори о односима Србије и Хрватске, јер то није тема састанка којем присуствује.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести