Вучић упутио честитку Путину

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас честитку председнику Руске Федерације Владимиру Путину, у којој се каже:

"Примите искрене честитке за поновни избор за председника Руске Федерације, уз најбоље жеље да и даље одлучно водите Вашу земљу чврсто утемељеним путем напретка, на добробит свих њених грађана.

Уверен сам да ћете својим изванредним талентом лидера, уз јасну визију и јаку вољу, као и одговорност и посвећеност у раду, наставити да постижете успехе у решавању свих важних питања за Русију, као и у испуњавању планова за њен даљи свеобухватни развој.

Србија је искрен пријатељ и поуздан партнер Русије и можете се ослонити на наш допринос продубљивању сарадње, као и на залагање за остваривање заједничких пројеката. Уверен сам да ћемо, уз међусобно разумевање, стварати боље услове за генерације које долазе.

Веома сам Вам захвалан за Ваш лични допринос јачању традиционалног и истинског пријатељства наших двеју земаља, као и одбрани државних интереса Србије, која се огледа и кроз подршку у Уједињеним нацијама, као и у свим другим међународним организацијама у којима Србија штити свој интегритет, углед и слободарску традицију.

Желим Вам да Вас, уз успех на одговорној дужности, прате добро здравље и срећа у личном животу.Надам се, драги пријатељу, да ћете нам и у новом председничком мандату учинити част и поново посетити Србију, јер је сваки сусрет са Вама прилика за драгоцене размене мишљења и мудре савете“, наводи се у честитки председника Вучића.

Остале вести