НАЈНОВИЈЕ

Вучић "положио заклетву" пред грађанима испред парламента

“Штитићу мир, стабилност и будућност Србије, радићу за вашу децу као за своју”, поручио је данас Александар Вучић грађанима окупљеним испред националног парламента, где ће положити заклетву и преузети дужност председника Србије.

Извор: Танјуг

“Не гледајте уназад, већ унапред, у земљу своје деце, а не у земљу својих дедова", рекао је Вучић који је на председничким изборима 2. априла однео убедљиву победу од око 56 одсто гласова.

Извор: Танјуг

"Поносан сам на све резултате које смо заједно постигли, на сваки километар пута, на стотине мостова које смо изградили, на хиљаде радних места које смо отворили. И још много посла је пред нама, што морамо заједно да урадимо", рекао је Вучић.

Извор: Танјуг

"Лао Це је рекао да љубав коју вам неко пружа, даје вам снагу, а храброст вам улива љубав коју ви према некоме или нечему осећате. Ја сам веома храбар човек јер много волим вас и највише на свету волим Србију", рекао је Вучић.

"Хвала вам за љубав и подршку, за гласове које сте нам дали" , поручио је Вучић и подсетио да смо земљу подигли с колена, а да ћемо дан за даном осећати бољитак.

Извор: Танјуг

Одлазећи да положи заклетву Вучић је поручио:

"Увек ми се некуд жури, ви то знате и зато - здраво, одох ја да радим. Живела Србија и бескрајно хвала за овако величанствен дочек".

Грађани су га и дочекали и испратили аплаузом и повицима подршке.

Ми смо ослобођена, независна и суверена земља, која хоће да се бави собом и да ради, напредује и развија се
Нећемо улазити у туђе двориште и бићемо отворени још више за свакога ко дође као пријатељ
Хоћемо јаку развијену државу Србију која ће и свима другима бити гарант мира и стабилан и поуздан партнер
Ова земља је наше двориште, које смо ослободили својом крвљу
Дигли смо главу, нећемо сукобе, хоћемо мир и будућност
Никоме не претимо, ништа туђе нећемо, само не дамо више никоме да некажњено убија Србе

Остале вести