Имамо многа сазнања, чекаћемо још неко време

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић најавио је вечерас да ће српске власти чекати још једно време и да ће онда изнети сазнања о убиству Оливера Ивановића.

Вучић је изразио уверење да ће српска служба доћи до тога ко стоји иза убиства.

"За сада немамо још доказе ко је починио и ко је налогодавац, али имамо многа друга сазнања", казао је гостујући на Хепи ТВ.

Kако је рекао, убиство Ивановића је било велики ударац за стабилност Србије, те додао да му се чини да је Хашим Тачи у изјавама покушао да каже да иза тога стоје Срби, односно Милан Радојичић.

"Они седе и чекају. Желим им много успеха са било каквим доказима, било кога да ухапсе, а ми ћемо да поздравимо. То је важно да не би разни хоштаплери у овој земљи покушавали да је разарају", нагласио је.

Поручио је да је много више познавао и поштовао Ивановића од оних који су његовој породици саветовали шта треба да ради и шта да говори.

"Надам се да ће једног дана (чланови Ивановићеве породице) моћи слободно да говоре, па да испричају шта су сви тражили да говоре. Срећом па ти људи имају образа, воде рачуна шта ће да кажу, а да не измишљају и не лажу као што то раде неки други и као што од њих траже", навео је Вучић.

Истовремено је поменуо притиске појединих страних амбасадора са Kосова који су, каже, тражили од политичара да кажу да је убиство починио Београд.

"Шта мислите да смо луди, да немамо тајну службу да не радимо ништа. Имао сам и са хрватским премијером Пленковићем расправу око хрватске и српске тајне службе", додао је.

Закључио је да је расветљавање убиства Ивановића веома важно за будућност Србије и за стабилност, па и за економски напредак.

Извор: Тв Хепи

Остале вести