У кампањи по један сат викендом, није против Устава

Најновије
Извор: printscreen

Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас да његово учешће у кампањи на београдским изборима није у супротности са Уставом, те да му то што све грађане третира на једнак начин не даје за право да се не бави политиком уопште.

Објаснио је да је у претходних седам дана имао један скуп у Рипњу, а од почетка кампање укупно четири скупа, на којима је учествовао и да су сви били викендом и свега један сат.

"Што се тиче мог учешћа на тим скуповима, сваки је био викендом", рекао је Вучић и додао да је на њима могао да учествује и у једном дану, а да све остало време обавља посао председника Републике.

"Борим се за нашу земљу на сваком месту, тамо где је много тешко и тамо где су неки знали само да кмече и плачу", нагласио је.

Kако је навео, остаће на позицији председника Српске напредне странке вероватно још максимум годину дана, до следећег Kонгреса.

"За то време бићу увек спреман да прихватим ударце и одговорим политичким противницима на неистине, лажи и све друго", казао је председник Србије у гостовању на ТВ Хепи додавши да ће то бити минимум времена које томе посвећује.

Према његовим речима, људи са листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" нису измишљени лекари и глумци већ "прави" спортисти, лекари, радници из културе и професори.

Извор: Тв Хепи

Остале вести