Ниси, барабо, успео да поколебаш младе

Најновије
Извор: printscreen

Председник Србије Александар Вучић оценио је вечерас да је у Србији све изокренуто зарад политичких интереса, јер је некима потребна каса Београда и поручио насилницима, попут, како је рекао, барабе од официра, који је ових дана напао младе напредњаке, да их није поколебао и да неће моћи да их поколеба.

"Ја сам поносан што имамо овакву дивну децу, који никога не бију. Што си претукао девојку? Ниси је поколебао, има иста уверења које је имала, а која је хтела с тобом да подели. Ни овог дечка који игра фудбал, а од којег си тежи 60 килограма, ниси успео да поколебаш иако си га ударио два пута песницом“, рекао је Вучић у "Ћирилици“.

Истакао је да је његова порука иста и Јанковићу, Шапићу и Јеремићу.

Вучић је казао да је пустио да тече хајка против његове странке, јер је случајно један официр ударио једну пристојну, младу девојку и младића, а цела јавност је кренула да брани "часног официра“.

Приказао је у студију Хепи телевизије Невену и Немању који су нападнути.

"Та бараба, иако му нико није дошао на врата, изашао је напоље и ову девојку ударио преко зуба и по врату. Шта бисте урадили да вашој ћерци тако нешто уради“, упитао је Вучић.

Указао је да је тај официр могао да залупи врата и каже да неће да разговара, те додао да у целом свету странке у кампањи иду од врата до врата.

"Што ти је тешко да кажеш "нисам заинтересован“, већ си трчао у пиџами и ударио девојку зато што је стала и окренула се да запише број зграде да зна где су је јурили“, објаснио је Вучић.

Kазао је да су "деца“ уљудно тражила разговор а као одговор добили "Паљба стоко једна“, те потом је слетео доле да их бије.

"У нашем друштву је то богоугодно дело. Шта је да се десило обрнуто, рекли би да Вучићев црни апарат бије дивне младе људе“, нагласио је он.

Kапетан Војске Србије пре неколико дана је напао активисте СНС.

Извор: Тв Хепи

Остале вести