Став о KиМ крајем априла

Најновије
Извор: Танјуг

О решењу за Kосово рећи ћу шта мислим крајем априла, поручио је вечерас председник Србије Александар Вучић, приметивши да су идеје које се поново појављују последњих дана о подели и сличним моделима неозбиљне, а да ми треба да идемо са озбиљним циљевима.

"И ја ћу то да објавим крајем априла, јер мислим да треба да имамо идеје и позитиван правац у решавању тог питања". рекао је Вучић гостујуићи на Хепи ТВ.

Kако је рекао, он је више таквих папира, који су нудили решења, поцепао до сада.

"Више различитих папира сам до сада поцепао, а иза свих тих "нових" предлога, како је рекао, крије се покушај да сви кажу Вучић је довољно јак, уме да трпи критику, нападе, ајде да га натерамо да то не баш формално, али да некако призна, а ми ћемо да видимо шта можемо да дамо Србији, али нека забораве на Kосово".

"А ја, кад год сам добио такав неки папир, а обично је то уз текст - немој да се љутиш, али ево шта предлажемо, сваки такав папир сам поцепао. Знате колико сам их поцепао", рекао је Вучић.

Упитан ко то ради, рекао је цео свет, алудирајуићи да је то западни свет, који је признао Kосово, али, како је приметио, ми морамо да будемо ти који ћемо да размишљамо и да идемо само с озбиљним циљевим,а ја ћу то да говорим крајем априла.

Извор: Тв Хепи

Остале вести