Срам било беднике и несрећнике, који злоупотребљавају

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић назвао је данас "бедницима и несрећницима" своје политичке противнике који данас покушавају политички да капитализују убиство Оливера Ивановића.

Они који су, рекао је, опљачкали и упропастили државу и све раде против Србије и данас користе у своје сврхе и убиство Оливера Ивановића и лажу и измишљају.

"Срам вас било! То је мало рећи за то какву штету правите својој држави и шта радите против своје државе", поручио је Вучић.

Сви знају, додао је председник Србије, какви су то лопови и преваранти.

Вучић је рекао да се сваки дан води кампања против њега, али да би била глупост да се, кад би се њему нешто догодило, за то окривили Амфилохије, Ђилас или Јанковић. . .

Да ли ћу сутра ако се неко оклизне и за то бити ја крив.

Он је подсетио да се убиство Ивановића није десило на територији под нашом ефективном контролом, али ћемо, каже, "свеједно да вршимо истрагу и завршимо посао како треба да се заврши".

Kако је рекао, странци и Албанци управљају KиМ, и видећемо да ли ће пронаћи Ивановићеве убице, а Србија ће то, у супротном, сигурно учинити.

"Онда ћемо видети ко је шта учинио", рекао је Вучић и поновио да ће убице бити пронађене.

Он је рекао да се свашта сада може чути, као и то да је смисао Ивановићевог убиства да се прекине дијалог у Бриселу и сличне глупости, све то усмерено против Србије, која је, поред осталог, све време за дијалог.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести