"Фашисти" у скупштини на најгори начин представљају Србију

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас поводом инцидента у скупштини да група "фашиста" у парламенту покушава да Србију представи на најгори могући начин и поручио грађанима да ће "фашисти" на првим следећим изборима отићи у политичку прошлост.

Шеф посланичке групе опозиционог покрета Двери Бошко Обрадовић напао је јуче председника Административног одбора и шефа посланичког клуба напредњака Александра Мартиновића на седници тог одбора тако што га је гађао мишем од лаптопа.

Вучић је одговарајући на питања новинара поводом тог инцидента рекао да може да честита Мартиновићу на смиреној реaкцији, цивилизованом, поштеном и одговорном односу.

"То су они исти фашисти који су вас нокаутирали (напад на новинарке), а после тога питали и правили се наивни како то нису урадили. То су они исти фашисти који су Маји Гојковић ломили руку у њеној канцеларији у скупштини. Исти ти фашисти су јуче покушали да физички повреде председника скупштинског одбора Александра Мартиновића", навео је Вучић.

Истиче Вучић да су "фашисти" то направили због само једне ствари - због сопственог џепа и пара и да су грађани могли да се у то увере.

"Јер је неко због фашистичког понашања хтео да им одузме 15.000 или 20.000 динара које би ишле у хуманитарне сврхе и због тих 15.000 или 20.000 динара су у стању сав свој фашистички потенцијал да покажу", рекао је.

"Моја порука грађанима Србије је да фашизам у Србији никада неће победити, победићемо га свакако и ово је последњи пут да су могли у некаквим коалицијама да достигну пет одсто. На првим следећим изборима фашисти одлазе у политичку историју", поручио је Вучић. 

Извор: ТВ Пинк

Остале вести