Они нека нападају, ја се борим за Србију

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас из Њујорка да опозиција може слободно да настави да га напада, а да ће он наставити да се бори за Србију.

Упитан за изјаву Саше Јанковића, који је казао да ће га сачувати да не прође као некадашњи румунски председник Никoлаје Чаушеску, Вучић, који предводи делегацију Србије на 72. Генералној скупштини УН, на чијим маргинама је имао велики број сусрета са светским лидерима, рекао је да је чуо да "опозиција мирује и ништа не ради по цео дан, као и увек“, а да је он задовољан оним што је ових дана урадио за Србију у америчкој метрополи.

"Веома сам задовољан и мислим да сте ви (новинари), шта год мислили, да ли подржавали политику коју водим или не, били задовољни радом, трудом и борбеношћу председника Србије“, казао је он.

Указао је да је јуче напустио хотел у 7.20 и да се вратио у њега тек око 23.30, што је читавих 16 сати.

"За неке је то два, три или четири радна дана. За неке које сте поменули то је месец напорног дана. Ми смо успели то у једном дану уз пуну концентрацију да не обрукамо нашу земљу, већ да је представимо на јако добар начин и зато сам врло задовољан“, истакао је Вучић.

Рекао је да је посао опозиције да га напада, јер шта би у супротном друго радили, нити би знали шта да раде.

"Немам ја проблем с тим. Само нека наставе с тим. Ми ћемо да наставимо да се боримо за Србију“, закључио је Вучић.

Извор: Танјуг

Остале вести