НАЈНОВИЈЕ
15:27
Ви сте мој народ
15:03
Вучић: Деоница до бугарске границе приводи се крају
14:48
Вучић и Радев о Бугаркама, младама и родној равноправности
14:23
Вучић: Борићу се за сваког од вас
14:03
Деоница до бугарске границе приводи се крају
13:42
Вучић: Чувајте своје корене, волите и поштујте Србију
13:17
Борићу се за сваког од вас
12:40
Чувајте бугарске корене, волите и поштујте Србију
12:26
Биће тешко, борићу се за позицију Србије и њене грађане
12:13
Радовао бих се победи, Хрвати нека певају шта хоће

Ви сте мој народ

Председник Србије Александар Вучић обишао је данас, заједно са председником Бугарске Руменом Радевом, радове на петљи Димитровград - Запад на Kоридору 10, где је разговарао са грађанима и поручио им да су његов народ, и да ће Србија градити најбоље могуће односе са Бугарском.

Вучић и Радев о Бугаркама, младама и родној равноправности

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, да је задовољан напретком радова на петљи Димитровград - Запад, на Kоридору 10 на којима је ангажована бугарска компанија Трејси.

Деоница до бугарске границе приводи се крају

Председници Србије Александар Вучић и Бугарске Румен Радев обишли су данас радове на петљи "Димитровград запад" на Kоридору 10, а Вучић је истакао да се деоница ка Бугарској приводи крају и да ће бити завршена ове године.

Борићу се за сваког од вас

Председник Србије Александар Вучић и његов бугарски колега Румен Радев положили су данас камен темељац за споменик "Свети Kирило и Методије", који ће бити постављен на дан почетка нове школске године у истоименој гимназији у Димитровграду.

Чувајте бугарске корене, волите и поштујте Србију

Председник Србије Александар Вучић и његов бугарски колега Румен Радев разговарали су данас у Димитровграду са представницима бугарске националне мањине, а Вучић је после састанка поручио да Бугари у Србији треба да се поносе бугарским именом и својим коренима, а да воле и поштују своју државу Србију.

Биће тешко, борићу се за позицију Србије и њене грађане

Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће у недељу, на наставку дијалога са Приштином бити тешко, али да ће Београд бранити позицију Србије, борити се за своју земљу и народ, и залагати се за компромис.

Радовао бих се победи, Хрвати нека певају шта хоће

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да би се, да је на месту Хрвата, радовао великој победи над Аргентином на Светском првенству у фудбалу, те да не разуме то што је некоме највећа храна - мржња према суседу, према Србима.

Вучић о протестима у Нишу: Свако има право да куди и хвали

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас, поводом најављених протеста у Нишу због намере градске власти да држави уступи на управљање аеродром "Kонстантин Велики", да је Србија демократска земља и да свако има право да куди и хвали.

Вајгл има мој позив на ручак, ми на ручкове не рачунамо

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да Србија не тражи никакве "бесплатне ручкове", као што је то рекао словеначки посланик у Европском парламенту Иво Вајгл, већ само да се мери оно што радимо.

Вучић и Радев започели посету југу Србије

Председник Србије Александар Вучић и његов бугарски колега Румен Радев допутовали су у Димитровград где ће имати више активности, између осталог састаће се са представницима бугарске националне мањине.

Упркос удаљености, Србија и Либерија треба да успоставе ближе везе

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас министра спољних послова Републике Либерије Гбезонгара Милтона Финдлија, коме је захвалио на одлуци те земље да поништи раније признање једнострано проглашене независности Косова.

Настојаћемо да радимо на развоју укупне сарадње између Србије и Ирана

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са министром индустрије, рударства и трговине Исламске Републике Иран Мохамадом Шаријатмадаријем, са којим је разговарао о билатералним односима и економској сарадњи.

Бугари у Србији могу да бирају где ће се лечити

Србија нема никаквих проблема са тим да се њени грађани бугарске националности лече и у бугарским медицинским установама, рекао је данас председник Александар Вучић и додао да је о томе данас разговарао и са својим бугарским колегом Руменом Радевим.