Вучић: Више неће бити никаквих изненађења

Направили смо погрешну процену, јер смо мислили да имамо посла са лидерима који су нормални и рационални, али то се више неће догодити, јер видимо да "на разум фашисте Обрадовића и тајкуна Ђиласа не можемо да рачунамо"

Вучић: Хоћу да људи виде будућност у Србији

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће држава давати све веће субвенције и да ће повећати плате и пензије, како људи не би напуштали земљу, а све је то могуће, јер је, како каже, стање у економији све боље захваљујући тешким реформама.

Вучић: Убедљива победа пристојне Србије гаранција за будућност

Не знам кад ће бити избори, али биће брзо, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић и додао да је победа, "никад убедљивија", пристојне Србије гаранција за будућност.

Вучић: Приштина води у лошем смеру, а Београд би да окриве

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас у Рашки да га брине што неодговорни људи у Приштини могу да предузму неке даље мере које могу да нас одведу у веома лошем смеру.

Нико више не зна шта Албанци хоће, осим да им Србија све да

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да више нико не разуме и не може да "похвата" шта се дешава на Kосову и Метохији, и шта албански политичари хоће, јер сваки дан дају различите изјаве, изјаве око велике Албаније, око такси и свега другог.

Оно што нам Приштина ради у Минхену другачије представљају

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је Приштина на Минхенску безбедносну конференцију довела све које је могла и да оно што нама раде представљају у разговорима на другачији начин, односно говоре о својој угрожености.

Вучић: Знам колика је снага Србије

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас из Богатића да ће Србија бити све јача, али и да је на нама да никоме не претимо, ни са ким не улазимо у сукобе, већ да јачамо земљу, економски и на сваки други начин

Вучић: Још један инвеститор, да Врањанци имају будућност

Председник Србије Александар Вучић вечерас је грађанима Врања поручио да тој општини недостаје још један велики инвеститор, велика фабрика која би обезбедила посао тако да становници Врања знају да и њихова деца имају будућност, а не само наду, и да знају да ту могу да остану.

Програмска платформа