Вучић: Унија спас за Србију, регион у страху од доминације Србије

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да би балканска економска унија била спас за Србију и остале земље региона, али је нагласио да регион страхује од српске доминације, због снаге наше економије.

Вучић: Показали смо да је Србија одговоран и озбиљан партнер

Председник Александар Вучић изјавио је данас у Братислави да је на панелима, посвећеним дијалогу Београда и Приштине, односно Западном Балкану, на Globsec форуму, показао да Србија говори истину и да је она озбиљан, одговоран и поуздан саговорник.

Вучић: Луксембург је пријатељ Србије

Председник Србије Александар Вучић и премијер Луксембурга Гзавије Бетел констатовали су вечерас у Београду да су односи две земље на узлазној линији, а Вучић је рекао да високо цени подршку Луксембурга европским интеграцијама Србије.

Вучић: Ухапшене 23 особе, народ узнемиренији него икада

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су у акцији специјалне јединице ЊСО, бивше Росу и ФИТ, ухапшене 23 особе српске и бошњачке националности на северу KиМ, махом припадника косовске полиције, да је реч о покушају потпуне криминализације нашег народа, који је, истакао је, узнемиренији него икад.

Вучић: Успели смо да изградимо оно што генерације нису могле

Ниједна земља није успела оволико да се изгради и промени као што је то учинила Србија у претходних неколико година, поручио је вечерас председник Вучић на спектакуларној свечаности отварања последње деонице ауто-пута на јужном краку Коридора 10.

Вучић: Kад замру политичке страсти, ово ће се памтити

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је отварање аутопута на Коридору 10 важно за наше самопоуздање, за будућност, позив људима да остану у овој земљи и показатељ да можемо да радимо као и они који су испред нас, и које можемо да стигнемо.

Вучић: Аутопут кроз Грделицу симбол савладавања препрека

Аутопут на Коридору 10 који смо завршили данас у Грделичкој клисури показује како можемо да премостимо све тешкоће и када нико у то не верује, изјавио је председник Србије Александар Вучић на траси новоизграђеног аутопута код Косине 2

Вучић: Војска и полиција све опремљеније да чувају мир

Србија ће се понашати одговорно и озбиљно, чуваће мир и стабилност, али иако живимо као да ће 100 година бити мир, морамо да будемо спремни да земљу бранимо у сваком тренутку, поручио је данас председник Александар Вучић у Нишу.

Вучић: Спремни за дијалог чим се укину таксе

Председник Србије Александар Вучић пренео је данас високој представници ЕУ за спољну политику и безбедност Федерики Могерини да је Србија спремна "колико сутра" да настави дијалог чим Приштина укине таксе.

Вучић: Бескрајно вам хвала на овој подршци

Шест и по година борбе и рада за Србију вредело је за овакво вече, поручио је вечерас председник Александар Вучић, чији је излазак на бину пред око 150.000 људи дочекан вечерас паљењем бакљи, звуцима бубњева и скандирањем "Ацо, Србине",

Програмска платформа