Вучић: Грчка пријатељ и савезник

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Београду да Србија и Грчка имају веома добре односе, искрене и истински пријатељске, те да Срби доживљавају Грчку као савезника и пријатеља и у политици, али и у економији и свим важним питањима.

Вучић: Настављамо да градимо, да запошљавамо људе

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас грађанима у Трстенику да је oтварање фабрика и запошљавање људи "посао свих послова", који су га дочекали испред нове фабрике која се отвара у том граду, и додао да ће наставити то да ради и убудуће.

Вучић: "Мајнд парк" ће бити спас за Шумадију

Председник Србије Александар Вучић је изјавио данас на отварању прве фабрике у индустријском комплексу МИНД парк код Kрагујевца "АММ" да ће у том парку ускоро бити изграђено више фабрика и покренута производња шинских возила.

Вучић: Немамо контролу ни над педљом КиМ, али имамо народ

Нисмо у лакој позицији, јер немамо контролу "ни над једним педљом КИМ", али зато имамо свој народ који је спреман да чува своја огњишта, а они имају своју државу која је спремна да им свакако помогне, поручио је данас председник Србије Александар Вучић.

Вучић: Србија се понаша озбиљно и одговорно

Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас у разговору са албанским новинарима у Бриселу, да је Србија спремна да разговара о много тога, али да прво морамо да видимо шта ће Срби и Србија да добију па тек онда може да се разговара о другом.

Вучић: За показивање мишића, коју бисмо цену платили

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас у Хелсинкију, пред одлазак на нове разговоре у Бриселу, да о односима са Приштином, они који размишљају о показивању мишића, треба да размисле о цени коју би требало да платимо.

Вучић: Заједно за стабилност и развој региона

Председник Србије Александар Вучић захвалио је данас у Варни, на Самиту квадрилатерале, Бугарској, Румунији и Грчкој на подршци коју пружају Србији на европском путу и изразио уверење да ће државе заједно наставити да раде на стабилности и пуном

Вучић: Уместо политике - претње, насиље

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да ће увек да брани медије да раде свој посао, били против њега или не, али и да ће се борити за своје право да каже шта мисли и да каже истину.

Вучић: Не постоји сила која ће нас натерати да признамо Косово

Не постоји сила која ће Србију натерати да призна Косово, рекао је председник Александар Вучић и поручио да се мора постићи компромис, те да и Београд и Приштина морају да одступе од својих тврдих ставова, јер је то смисао компромиса.

Вучић: Враћамо Kраљево на мапу индустријских центара

Председник Србије Александар Вучић изјавио је на свечаности поводом изградње четврте немачке фабрике Леони, да данас почињемо да враћамо Kраљево на мапу индустријских центара Србије.

Програмска платформа