НАЈНОВИЈЕ

Шта треба да се деси да досовске кандидате буде срамота?

Служба за информисање СНС саопштава да смо покушали да избројимо колико пута је било ко од новинара, медијских удружења, народних посланика, политичара, представника цивилног сектора, осудио најближе сараднике Саше Јанковића који су упућивали, претходних дана, најмонструозније претње и ширили говор мржње.

Извор: Прес служба

Нисмо успели да пронађемо било чију изјаву којом се осуђују сарадници Саше Јанковића који су јавно говорили да је за Вучића метак у чело, који кажу да ће вешати на бандере све грађане који подржавају Александра Вучића и који су употребљавали најексплицитнији говор мржње.

Позивали смо све да реагују, од надлежних државних органа, па до самог досовског кандидата, Саше Јанковића, који, не да није осудио, него је и подржао своје сараднике и наставио да се служи лажима.

Јуче смо имали прилику да на јавном сервису, Радио-телевизије Војводине, гледамо како други досовски кандидат, Вук Јеремић, уживо у емисији Љубице Гојгић изговара најмонструозније лажи о брату Александра Вучића. Као што новинарка и уредница те емисије, Љубица Гојгић, није нашла за сходно ни да пита Јеремића где су му докази и одакле му право да вређа, клевеће и лаже како Војводином управљају криминалне банде под ингеренцијом Андреја Вучића, како је најдрскије слагао Јеремић, по ко зна који пут, тако се апсолутно нико од новинара и новинарских удружења, представника било које политичке партије, било ко из цивилног сектора, није огласио и осудио најодвратније лажи и оптужбе.

Након и овог скандала који је био само један у низу блаћења Александра Вучића и његове породице, реаговао је потпредседник СНС-а, Миленко Јованов, покушавајући да узврати истом мером, што је била грешка, и поменуо у увредљивом контексту чланове породице Јеремић, а на шта је реаговао и сам Александар Вучић.

Александар Вучић изјавио је да је неприхватљиво да било ко из СНС вређа чланове туђих породица и извинио се свим грађанима Србије, а нагласио је и да СНС никада неће бити иста као њени политички противници који лажу, вређају, позивају на вешање, линчовање. Осим тога, поручио је досовским кандидатима да наставе да нападају његову породицу, што је у Србији постало, не само уобичајено, већ очигледно пожељно и друштвено прихватљиво, јер сами досовски кандидати други програм и политику, што сви грађани виде, ни немају.

Синоћ се десио још један скандал – чланови изборног штаба Саше Јанковића, припадници Локалног фронта из Краљева, уништавали су имовину Српске напредне странке, цепали наше плакате и разбијали билборде које је закупила СНС, на шта смо ми, такође, реаговали саопштењем и позвали надлежне да обезбеде јавни ред и мир.

Данас, да иронија буде већа, Демократска странка осуђује Српску напредну странку, јер су њихове присталице цепале наше плакате и уништавале билборде које смо ми платили.

Имали смо прилику данасда видимо и чујемо и то како супруга другог досовског кандидата, новинарка Наташа Јеремић, у друштву својих колегиница са другог јавног сервиса, наставља да подупире најпрљавију кампању свог мужа, да се служи лажима и оптужи никог другог него Александра Вучића да ће јој подметнути дрогу.

Након мелодраме коју је породица Јеремић приредила грађанима, мноштва суза и уздаха, на конференцији за новинаре, на коју чак нису ни пустили све медије, већ само њима подобне, видели смо ту исту Наташу Јеремић како се прилично весело слика са својим колегиницама које су јој помогле у прављењу медијског спектакла.

Питамо Сашу Јанковића, лажног легалисту и бившег лажног заштитника грађана, да ли се слаже са својим сарадницима да Александру Вучићу треба пуцати у чело, а његове присталице ликвидирати и обесити на бандере?

Питамо и Вука Јеремића, другог досовског кандидата, где је то извињење због тога што сваког дана лаже, блати, криминализује породицу Александра Вучића?

Служба за информисање Српске напредне странке пита досовске кандидате Јанковића и Јеремића шта треба да се деси да их буде срамота?!

Дигли смо главу, нећемо сукобе, хоћемо мир и будућност
Никоме не претимо, ништа туђе нећемо, само не дамо више никоме да некажњено убија Србе
Заједно Грчка, Бугарска и Србија нису само три пута, већ десетоструко снажније, него када иступају појединачно
Наша земља неће одустајати, под било чијим и било каквим притиском, од својих традиционалних пријатељстава
Ми имамо само једну земљу, немамо резервну отаџбину и за њу треба увек да будемо спремни и да је заштитимо, сачувамо и одбранимо од свих изазова
Видовдан не сме да остане само мит, већ мора да постане наша јасна историја

Остале вести