Најважније да не дозволимо да будемо увучени у зло

Најновије
Извор: SNS

Председнички кандидат Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је на предизборнoм скупу ове странке у Падинској Скели да је забринут више него икада и то, како је рекао, са разлогом, јер велике силе у ситуацији у којој се свет налази не желе да разговарају, не желе мир и оценио је да се ситуација неће решити скоро.

Извор: ТВ Вести

"Видим и у нашем окружењу, нас стално нешто нападају и провоцирају и хоће да нас увуку у блато бесмислених свађа. Али ми морамо бити паметнији и прећутати глупости, јер ми желимо да градимо фабрике и чувамо мир", рекао је он.

Додао је да смо превише пута ратовали да бисмо опет понављали исте грешке и да је најважније да не дозволимо да будемо увучени у зло.

На скупу на коме се окупио велики број људи Вучић је говорећи о решавању проблема људи из овог дела Београда, навео да је урађен велики Дом здравља у Борчи, да ће такође бити урађена и реконструкција Дома здравља у Kрњачи.

Najvaznije da ne dozvolimo da budemo uvuceni u zlo
Извор: SNS


"Важно је да у Борчи направимо велики спортски центар са отвореним и затвореним базеном. Са Европском инвестиционом банком смо потписали уговор и коначно креће да се ради канализациона мрежа овде", рекао је Вучић.

Истакао је да има много нерешених проблема на целој левој обали Дунава, и у Глогоњском и у Јабучком Риту, и у Реви, а део њих је због нелегалних објеката са струјом.

"Добио сам пуно предлога да то решимо на брзину али ја не желим да тако радим. Њихову делегацију примићу у време предизборне тишине, дакле 1. или 2. априла да видимо шта може да се уради", рекао је Вучић.

Додао је да ће легализацијом добити и грађани и држава. Грађани јер ће бити мирни што су решили имовинске проблеме, а држава јер ће добити више новца пошто ће и они плаћати рачуне.

Najvaznije da ne dozvolimo da budemo uvuceni u zlo
Извор: SNS


Истакао је да не жели да прича о политичким противницима јер су, како је рекао, смешни.

"Говорили су и свашта, нека ми кажу шта год хоће, али ја сам највише урадио и путева и пруга и базена и позоришта. Свега. Ми ћемо бринути и о њиховој деци. Ми смо поносни на наша дела и на оно што смо направили", рекао је Вучић.

Грађане је позвао да 3. априла гласају за оне који граде, а не за оне који би да руше.

Посебно се обратио младима рекавши да добро размисле, јер је довољна једна грешка па да државе нема.

Поручио је да ће се он и Српска напредна странка борити да у мандату следеће Владе просечна плата у Србији пређе 1.000 евра а просечна пензија 500 евра.

Остале вести