Само критикују, чекају да други раде

Најновије
Извор: Tanjug

Анализа Двери о Србима на Kосову и Метохији поново је показала лицемерје нашег друштва, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић и поручио да људи добро разумеју и виде ко се бори и ко ради, а ко само критикује.

На питање како коменатрише документ Двери, у којем се залажу за "планско и квалитетно" пресељење Срба са KиМ у централну Србију под условом да за то добију новац, Вучић каже да је анализу пажљиво прочитао:

"Анализа је у својој дијагнози и оцени 80-90 одсто тачна, у мерама које треба предузети у знатно мањем проценту. Ако ме питате за политички закључак, јасно је да они добро разумеју позицију у којој се налазим ја и Србија, и да чекају да неко уради посао који би они урадили на много мање квлитетан и добар начин, да то критикују, а да то после остане и опстане.То говори о лицемрју нашег друштва", рекао је Вучић

Уз опаску да га не занима та политичка странка и да је веома лоша за српски народ у целини , каже да је уверен да људи све разумеју.

"И да виде ко се бори и ко ради", рекао је он.

Kако додаје, и њему би можда било лепше да данас буде са својом децом, прошета, него да ради.

"Али, мој посао је то, срећан сам што сам ово видео, јер у Рогљеву никад нисам био и сад знам шта ћемо да урадимо за ове људе овде. Или они који не раде ништа и умеју само да вичу, вређају и заустављају напредак Србије?", каже Вучић.

То је, додао је он, само један беочуг у ланцу лажи и лицемерја са којима се на дневном нивоу суочава.

Остале вести