Циљ кампање да се чују проблеми, већ нешто урађено

vucic i covic na konferenciji
Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић пренео је данас да је циљ кампање "Будућност Србије" да чује са којим проблемима се суочавају грађани и казао да је већ нешто урађено, као што је прослеђен новац Петолетки хидраулика, и "Арматури".

Вучић је за РТС казао да је у Петолетки хидраулика чуо који су њихови проблеми и да је већ у четвртак решен њихов проблем - добили су два милиона евра, те сада могу да очекују бље сутра.

Такође је казао и да је компанија "Арматуре" добила новац о којем је било речи.

Указао је да је суштина кампање да се чује народ, разуме шта желе и са којим проблемима се суочавају.

"Знам добро како тешко живе. Неће бити ни за три године бити идеално, али из месеца у месец биће боље", рекао је он.

Вучић је истакао да је у Лебану испред вртића добио више од 120 писама, само на том месту.

"Свако од тих писама мора да добије одговор. Људи траже посао, али мање него раније, иако је то питање и даље доминантно, жале се на локалне челнике, гледају да реше и неке друге проблеме", објаснио је он.

Вучић се осврнуо и на протесте рекавши да је само у четвртак у Бојнику имао више људи него што се окупило на протестима у Нишу, Kраљеву и Kрушевцу синоћ заједно.

"Ја разумем све људе који протестују, незадовољни су. На једној страни имате део елите која је изгубила све бенефиције. Тако на пример Андреј Бајец који има неке јахте, 300 квадрата станова од Будве до Kопаоника. Разумем твоје незадовољство имамо право није ти добар живот. С друге стране имате политичке противнике, а с треће грађане који не живе лепо, нису задовољни јер имају много проблема. Ми смо криви што нисмо успели све да решимо, али не можемо да стигнемо све проблеме да решимо који су се нагомилали деценијама", казао је он.

Додао је да постоје незадовољни, који имају проблеме, али да они знају И ко мора да им реши те проблеме.

"То не очекују од лопова и превараната из опозиције. Добро је што нам указују на проблеме и што критикују", нагласио је Вучић.

Извор: РТС

Остале вести