Фашистима који су правили спискове непожељних данас тапшу

Најновије
Извор: Танјуг

Фашисти у Србији никада неће победити, ма колико се трудили и наметали на разне начине, поручио је вечерас председник Србије Александар Вучић коментаришући инцидент у Орашцу на прослави Дана државности где је група присталица Двери и СНП Наши звиждуцима пропратила обраћање премијерке Ане Брнабић.

На питање како види то што поједини политичари, који су раније такве групе осуђивали, данас им кажу "браво", Вучић подсећа и да су они, који данас одобравају такво понашање, пре неколико месеци говорили како такве групе подржава власт.

"Причали су да их власт подржава онда када су ти који су данас викали правили спискове непожељних новинара, а данас, када дувају у исту тикву и праве коалиционе листе и партијске савезе, онда су им добри", навео је Вучић.

"За нас фашисти никада нису били добри и никада неће бити, борићемо се против њих и побеђиваћемо их увек", поручио је Вучић.

Вучић је рекао да се Брнабићева добро снашла и да не би желео да коментарише групу фашиста.

“Није питање да ли су то урадили против државе, мене или било кога другог, не зато што смо ми исто што и држава, већ зато што то пристојни људи не раде на одређеним местима, посебно не на такве празнике”, одговорио је Вучић на питање како види њихов иступ против државе.

Kако је рекао, жао му је што није био тамо и да се због тога “појео жив”, међутим, поновио је да је Ана Брнабић одлично одговорила фашистима и такав одговор ће, каже, добити на сваком месту.

Поштујте претке, фашизам неће проћи, рекла је данас председница Владе Србије Ана Брнабић у Орашцу.

Вучић поручује: “Шта да говорите о нечијем примитивизму и о нечијој непристојности онима који гледају како ће својој земљи да нашкоде”.

Извор: РТВ Пинк

Остале вести