Земљу да воде ови што застрашујуће вређају Правни факултет?

Најновије
Извор: Taнјуг

"Политика вешала" никад неће победити политику рада, марљивости, посвећености и политику будућности Србије, уверен је председник Србије Александар Вучић, али је додао да је био шокиран затрашујућим увредама које је на протесту изнео писац Марко Видојковић на рачун професора и студената Правног факултета у Београду.

"Нећу ништа више да коментаришем, да не кажу опет да сам неког вређао", рекао је Вучић, на питање новинара да прокоментарише то што су се опет на јучерашњем простету појавила вешала и поред осуде од стране већег дела јавности.

Такође, на питање да прокоментарише то што је јуче на протесту писац Марко Видојковић рекао да је Правни факултет "легло невероватних смрадова и олоша" и "легло криминала", Вучић је рекао да је шокиран и да су то неумесне и застрашујуће тврдње.

"Шта да кажете? То је када поред Правног факултета пролазите тако што сте два пута појели пљескавицу и упутили поглед ка факултету и толико знате о Правном факултету, колико зна господин Видојковић, онда можете себи да дозволите тако неумесне реченице и неумесне и застрашујуће тврдње да износите у јавност", рекао је Вучић.

Навео је да мисли да су професори и студенти на Правном факултети добро разумели о чему се ту ради.

"Шта да кажете на то када неко каже да је Правни факултет најсмрдљивији факултет, где су олош и криминалци, шта на то да кажете? И они који то кажу сутра треба да воде земљу. Понекад се шокирате, немам коментар није за коментарисати", рекао је Вучић.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести