Шта прича Весељи, то у животу нисам чуо

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић приметио је данас да је готово невероватно како неки људи, попут Весељија и неких политичара у Београду, немају проблем с тим да говоре шта је ко наводно рекао њему, Вучићу, попут Весељијеве тврдње да му је тобоже Путин рекао да ће признати Kосово.

"Весељи каже да је Путин мени рекао да ће Русија признати независно Kосово. Ја то од Путина нисам чуо. Напротив, рекао ми је све супротно од тога", рекао је Вучић.

Реагујући на изјаву Весељија, да је Путин то што је рекао Вучићу већ раније рекао Хашиму Тачију, Вучић каже да то није видео у свом животу.

Kод нас, на Балкану, сви каже, боље знају шта је њему Путин рекао, али је само он добио Орден Александра Невског у последњих 105 година.

"Овде на Балкану су сви паметни и сви све знају", рекао је председник и додао да неки исто тако "знају" да је Милана Ракића, Уроша предића или Пају Јовановића поставио за своје сараднике.

Незнање је, каже ок, образујете се и научите нешто, али је страшно и највећа срамота то што они који о томе говоре тврде да су то чули или прочитали.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести