Хвала грађанима, показали озбиљност и пристојну Србију

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић је изјавио данас да је веома задовољан посетом председника Русије Владимира Путина, као и дочеком, озбиљношћу и пристојношћу грађана који су га дочекали испред Храма Светог Саве и истакао да смо показали како пристојна Србија може да функционише.

Вучић је рекао да је, према подацима полиције, Путина у Београду дочекало више од 100.000 људи и захвалио грађанима што су показали изванредно гостољубље, озбиљност, пристојност и одговорност.

Нагласио је да није дошло ни до једног инцидента и да нико није био повређен ни на који начин.

"Хвала Србији што је показала да може веома озбиљно и одговорно да се понаша", поручио је Вучић.

"Хвала људима, који су показали како пристојна Србија може да функционише", нагласио је Вучић и истакао да, иако је био тако велики скуп, ниједан прозор није поломљен, што је готово немогуће када је реч о тако великом броју људи.

Вучић наводи да, док су се поједини утркивали увредама да нешто омаловаже и говоре о њему, може само да им каже да није он био тема.

"Ја не бих могао ни двоструко мање људи да привучем, шта год да сам говорио, не би толико људи дошло, ни половина не би дошла због мене. Неки ни 20. део тога не би могли да привуку, а говоре о не знам чему".

Вучић истиче да су грађани дошли да виде Путина и да је то био њихов однос према председнику Русије.

Председник Србије је рекао да је само у томе могао да помогне логистички, али не да би то искористио политички и хвалио се толиким бројем људи.

Вучић је захвалио и онима који нису били на скупу испред храма Светог Саве, што су пратили Путинову посету.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести