Не могу да губим време на оне који су предали Kосово

Најновије
Извор: Танјуг

Не могу да губим време на оне који су предали Kосово у руке Албанцима, рекао је данас председник Србије Александар Вучић, поводом отвореног писма које су му упутили организатори протеста.

"Прочитао сам придике које ми држе Јеремић, Ђилас и Обрадовић", рекао је Вучић на прес конференцији и додао:

"Насмејао сам се, толико је глупо. Они који су предали Kосово у руке Албанцима, који су поставили границе на Јарињу и Брњаку, који су донели пресуду у корист Албанца, који су изместили преговоре из УН у ЕУ, који су довели до формалне независности Kосова, они да неком држе предавање о Kосову, на то не умем да одговорим. Погледао сам и рекао себи ''хајде, иди ради свој посао, спремај мере против корупције'', казао је он.

На позивање Бошка Обрадовића на Џорџа Вашингтона осврнуо се речима:

"Он је чуо за Љотића и никог више".

Рекао је и да се нада да ће доћи до померања по питању укидања приштинских такси на робу из Србије.

Поводом изјаве шефа косовске опозиционе ЛДK Исе Мустафе да није добро што Приштина није послушала савете из Трамповог писма, оценио је да је добро што је ЛДK изашао са својим ставом.

"Чекамо да видимо хоће ли Албанци донети одлуку и мислим да је данас лакше да то учине, када је ЛДK изашла са таквом изјавом, пошто је то тренутно према свим истраживањима најснажнија политичка странка међу Албанцима", рекао је Вучић.

Нада се, каже, да ће Приштина донети одговарајућу одлуку.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести