Добра економска, а политички тешка година

Најновије
Извор: Танјуг

У седишту Српске напредне странке данас је обележен Бадњи дан, а том догађају је присуствовао и председник Александар Вучић који је члановима и функционерима странке захвалио на борби коју воде за бољи живот грађана.

“Ја верујем у добру годину, економски свакако добру, а политички ће бити тешка, пре свега због ситуације на KиМ. Може да се деси да на неким изборима изгубимо, а можда то и не буде случај, видећемо”, рекао је Вучић.

Kако је рекао, избори су увек лаки за оне који их губе, а тешки за оне који морају да побеђују и да доносе озбиљне и одговорне одлуке.

Vucic SNS Badnji dan
Извор: Танјуг

“Ја не волим та лака решења. Наше је да урадимо најбоље што можемо за нашу земљу, да се Србија развија убрзано, да покушамо да будемо у првих пет или шест земаља Европе по стопи раста, да даље спуштамо ниво јавног дуга, да смањујемо сиромаштво, да повећавамо плате и пензије да радимо напорно, а ја вас молим да се борите више и снажније, поручио је председник странке.

Он је захвалио свима на труду и раду уз поруку да ће данас и сутра обићи више општинских и градских одбора СНС широм земље како би, каже, разговарао са људима и честитао им празнике.

“Спремите се у сваком случају за тешку борбу, а за нас је свака победничка борба увек била тешка. Ја овим другима препуштам да им буде лако, њима је са нама увек било лако и једноставно, али на крају је резултат био другачији”, рекао је Вучић.

SNS Badnji dan
Извор: Танјуг

Функционер СНС Марко Ђурић је претходно унео бадњак у просторије СНС и обратио се окупљеним гостима рекавши да предстоји година у којој ће се борити на начин као што је то до сада чинио Вучић.

Међу гостима су били министри у Влади Србије, народни посланици, градски функционери, али и бројне личности из јавног живота.

Извор: Taнјуг

Остале вести