Ни Харадинај ни странци не могу да наређују у Србији

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом нових претњи које стижу од Рамуша Харадинаја, да Србија никоме неће да прети и да ће сталожено и мирно да реагује.

На Харадинајеве изјаве да таксе према Србији неће бити укинуте док Србија не призна независност и улазак KиМ у међународне инститиуције, Вучић истиче да само чека, како каже, да се "листа жеља" додатно продужи:

"Ја чекам да се та листа захтева настави. Мени је остало још пет дана на власти, како је то већ заповедио Харадинај. Па добро, гледаћемо како да му испуњавамо све то што је тражио. Шта да вам кажем на све то? У току је ''фонтана жеља'' а ја то никад нисам слушао", каже Вучић.

Он је истакао да у Србији Харадинај никоме не може да издаје наређења, ни он ни било ко други.

"Само грађани Србије преко свог руководства могу да управљају својом земљом. Неће управљати ни странци нити Харадинај као наш грађанин, нити многи други.

Извор: ТВ Пинк

Нека се они испуцају са свим својим глупостима, лудостима и претећим изјавама. Ми никоме нећемо да претимо ништа. Ми ћемо мирно и сталожено ствари да посматрамо и сталожено, разумно, рационално и мирно да реагујемо", рекао је Вучић.

Остале вести