Жене нису "украс", оне носе напредак

Најновије
Извор: Српска напредна странка

Српска напредна странка у недељу ће организовати скуп у Београду који ће бити посвећен женама, најавио је данас председник Србије и СНС Александар Вучић.

"У недељу СНС организује скуп жена, јер желе да се обрате женама са различитим идејама, програмом за будућност", рекао је Вучић на ТВ Пинк.

Он је истакао да жене нису украс ове земље, како би неки да их представе, већ оне носе напредак и будућност, у економском, демографском и у сваком другом смислу.

Вучић је позвао све да дођу на скуп, на којем ће, каже, моћи да чују људе који поштују жене, који нису тукли никад ни своје ни туђе жене, који никад нису дигли руку ни на своју децу.

"Као што презирем људе који би могли да помисле да дигну руку на било коју жену, нисам сагласан да тим да неко туче и децу", додао је Вучић.

Тај скуп ће бити одржан у Сава центру, у недељу у подне.

"Ту ће лепо да се говори, о будућности, а не језиком мржње. Ту неће бити никаквог насиља, не зато што неко неће да дозволи, већ зато што ће људи да дођу да говоре о ономе што нас чека - боља, сигурнија будућност, још боља економија и неупоредиво бољи положај жена у друштву", рекао је Вучић.

Извор: РТВ Пинк

Остале вести