СНС ради и бори се за Србију

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Српске напредне странке Александар Вучић затражио је вечерас од напредњака подршку за одржавање ванредне скупштине СНС идуће године, на којој би се бирало ново руководство.

У обраћању на обележавању 10 година од оснивања СНС, Вучић је рекао да ће они који нису поштено радили свој посао и који нису радили довољно бити смењени на следећој скупштини странке и уступити место новим људима који ће умети да бране интересе странке и Србије боље и јаче.

Вучић је рекао да тражи подршку и за додатно подмлађивање странке, како би људи који до сада нису били на функцијама добили прилику да покажу шта знају и да наставе у још јачем ритму.

"Видим да се многи функционери не радују томе и зато тражим већи аплауз", рекао је Вучић и навео да су се неки у СНС уморили, да неки морају да буду и замењени и да неки нису одговорили изазову тешког времена.

Извор: Taнјуг

Он каже да је спреман да пружи целог себе и да сваки дан посвети будућности Србије, али да то тражи и од чланова СНС - да се боре за будућност, да не кукају, да љубе стопе својих потомака, а не предака, и да стварају нове вредности.

Вучић је рекао и да ће напредњаци побеђивати своје политичке противнике не зато што је њихова политика, каже, непостојећа па се ухвате "силовања или вешања" с времена на време, већ зато што СНС ради и бори се за Србију.

"Сваки пут сте говорили како ћете с лакоћом да почистите напредњаке и губили сте толико убедљиво да нико није тако убедљиво губио у савременој Европи", рекао је Вучић.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести