Борићемо се за интересе народа и земље

Најновије
Извор: Taнјуг

Председник Србије Александар Вучић рекао је коментаришући најновије критике епископа црногорско-приморског Амфилохија идеје о разграничењу, да би такве критичаре имао много тога да пита, у вези с "отцепљењем Црге Горе или једностраним проглашењем незавиности Косова", и шта су они тада радили.

Извор: Танјуг

Вучић је, након обиласка компаније "Еurotay“ у Краљеву, у изјави новинарима, казао да нема ништа против критика, да је то увек лако, али да неће да одговара на увреде увредама.

"Боље је да се борим за фабрике, људе, будућност", поручио је. 

Подсетио је да је пре 2009, када су повећане плате и минималац, минималац био 159 евра, а четири године касније повећан је за свега три евра, а од јануара идуће године биће 230 евра.

Извор: Танјуг

"То је за 41,3 одсто више. Неко ће да каже да је могло брже и боље, али ако се има у виду да је земља била уништена, онда је то више него успешан опоравак“, констатовао је Вучић.

Скренуо је пажњу на жене које ће радити у фабрици и поручио да њихов осмех показује да знају да неће бити богате, али да ће им бити боље и да су задовољне.

"Што се тиче тих који би све боље радили, а нису радили када су били на власти, свештеничка и црквена лица, не могу да улазим у ту сферу. Не зато што немам шта да питам око отцељења Црне Горе и једностране проглашене независности Косова. Имао бих много тога да питам, али је боље да ћутим. Борићемо се за интересе народа и земље“, нагласио је он.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести