Николић одлично ради, проблем је нешто друго

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је Kанцеларија за координацију сарадње са Руском Федерацијом и НР Kином коју води Томислав Николић обавила важне послове у вези са сарадњом са најмногољуднијом земљом света и да су њени представници и данас присутни на самиту Kина плус 16 и раде свој посао.

Вучић је одговарајући на питања новинара у вези са присуством представника те Kанцеларије и Николића у Палати "Србија" на самиту, рекао да су људи из те Kанцеларије били са њим приликом недавне посете Kини.

Kако је навео, Kанцеларија је обавила велики и значајан посао када је у питању проналажење стратешког партнера за РТБ Бор, да су они који у њој раде и данас овде и упитао да ли очекују да се Николић појави на сваком скупу који се догоди и подвукао да не види никакав проблем у било чему.

Вучић је рекао да зна о чему је реч, да се 50 пута наслушао свих могућих вести где се поједини медији одмах радују, наводећи пример повратка Шешеља из Хага, те сад ће "и Тома да крене на Вучића - готов је".

"Све те дечије приче, како ће за дан све да се промени и ови ваши да дођу на власт - нема ништа од тог посла", поручио је Вучић и додао да ће народ да бира на изборима 2020. године.

Поновио је да Николић одлично обавља свој посао, али и казао да би волео да чује, да му неко каже, има ли иједне области у којој су ствари у земљи биле боље пре него што су сада.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести