Патријархове речи лепе, али и обавезујуће

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић захвалио је патријарху СПЦ Иринеју на изјави да се председник "као лав" бори за Kосово и Метохију и поручио да су те речи лепе, али и обавезујуће.

"То су колико лепе, толико и веома обавезујуће речи, веома важне и веома обавезујуће и борићу се за интересе нашег народа на KиМ свим срцем и свом снагом, као што сам се и до сада борио", рекао је Вучић новинарима у Београду.

Председник је навео да не може да зна да ли ће његова борба за јужну покрајину увек бити у сагласју са неким људима који би да сањају снове који су немогући, нереални и истакао да ће се борити за Србију, за KиМ и пре свега за интересе и будућност нашег народа на Kосову и Метохији.

На питање како у односу на патријархову види изјаву Вука Јеремића да га треба спречити да се договори са Приштином око Kосова, јер ће, казао је Јеремић, Вучић то капитализовати, председник је казао да би прво он требало да одговори на питање одакле му пет милиона евра на рачуну, па тек онда да дели лекције о поштењу.

"Нека се нађе неки од ''независних'' новинара да га пита одакле му пет милиона евра на рачуну, јеси ли ти трговао гасом, оружјем, какве си лоповлуке правио па пет милиона евра на свој рачун добио", казао је Вучић.

"Пет милиона евра му лопуже пребациле на рачун, а он нам још соли памет о поштењу и не знам чему већ", казао је Вучић.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести