Сачувајте те новине, па ћемо видети ко је лагао

Најновије
Извор: Танјуг

Сачувајте те новине, сачуваћемо и ми шта су писали, па ћемо да видимо ко је лагао, рекао је данас председник Александар Вучић на питање новинара о натписима да је прича о субвенционисаним становима обична пропаганда.

"Молим вас, сачувајте те Ђиласове новине, сачуваћемо и ми и шта су рекли представници синдиката. Имам и са државне телевизије сачуване делове где се "бог и батина" Оливера Kовачевић спрда са "Београдом на води" и тврди да неће постојати, а никада нисмо чули реч извините за све њихове лажи“, објаснио је Вучић.

Истакао је да ће за само месец дана почети изградња станова за припаднике служби безбедности, а да ће у свих седам градова радови почети до маја.

"За припаднике војске, полиције, БИА, Одељења за извршење кривичних санкција, крећемо још овог месеца са изградњом у Врању, Нишу, затим следе Kраљево, Kрагујевац, Београд, Нови Сад, Сремска Митровица, Пожаревац, Лесковац, Прокупље и Чачак", објаснио је он.

"Неће дуго времена проћи и моћи ћемо да видимо ко је лагао. Испоставиће се као и обично, и људи ће моћи да то виде", рекао је Вучић.

Kазао је да уместо да неки поздраве добре ствари, као што су смањење незапослености, јавног дуга и слично, покушавају да те ствари претворе у нешто лоше.

"Говорили су о секретару за културу у Београду, а у њихово време нисмо имали музеје. Све оно што сте угасили, затворили, опљачкали неко данас подиже и даје грађанима да могу да користе", поручио је он.

Вучић је казао да не уме да се бави пропагандом, и да се тиме, као и лажима и неистинама баве његови противници.

Позвао је све, који имају питања да поставе, јер је био оптужен да је наводно избегао шкакљива питања, да дођу и питају га шта год хоће, а он ће одговорити, као и до сада на свако питање.

"Али, нема питања којим је могуће да покажу да су неуспешни они који су успешни", нагласио је Вучић.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести