Пленковић ми није ни на крај памети

портрет
Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да у разговорима са међународним званичницима никада не говори о Хрватској, нити је приметио да се Србија бави Хрватском онако како је то рекао хрватски премијер.

Адреј Пленковић је, наиме, изјавио да Србија клевеће Хрватску у међународној заједници, а Вучић истиче да са међународним званичницима разговара о важним стварима за Србију, о економији, проблемима са Приштином.

"А, Пленковић ми није ни на памети. Осим ако ме неко не пита, у животу их нисам поменуо", рекао је Вучић.

Вучић је рекао да ће Срби и Хрвати имати добре односе у будућности, што ће, рекао је, једног дана разумети и Пленковић, јер ни једни ни други неће моћи да опстану уколико не буду сарађивали.

Наводећи да ништа лоше не говори о Хрватима и да није приметио да се Србија њима бави, Вучић је рекао да му се чини као да су њега уврстили међу кандидате за неке наредне изборе у Хрватској, јер има више насловних страна од њихових политичара.

"Неколико пута сам им рекао да нећу тамо да се кандидујем, да се не секирају. Нек' причају шта хоће за Србију, никакав проблем", рекао је Вучић.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести