До "Србије после Вучића" још десетине хиљада трибина

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић запитао је данас је л' ово спаљена земља, показујући на будућу халу фабрике Леони у Kраљеву, прве после три деценије у том граду, а у одговор на питање како види најаву трибине Независног друштва новинара Војводине, у којој се каже да ће резултат ове власти бити "спаљена" земља.

"Ако они називају ово спаљеном Србијом, ја ово називам подизањем, обновом Србије, спасом за Србију. Ја ниједну фабрику нисам затворио, а отворио сам на десетине, стотине, на много места. Они ништа отварали нису, само су затварали. Неко је ту побркао лончиће", поручио је он.

Србија "после Вучића ће бити много успешнија земља“, сигуран је председник, јер је, каже, много урадио за њу и још ће много да уради.

"Ако ће често да одрже такве трибине мораће још десетине хиљада трибина да одрже до Србије после Вучића“, казао је он.

Вучић је рекао да, што се народа тиче, они не треба да брину, јер за њих нико неће да гласа.

"Је л' је спаљена Србија ако штитите Србију од силоватеља, а њихови лидери то промовишу, или када затварају телевизије. Мене нападају када кажем да не треба затварати телевизије, јер запошљавају људе и плаћају порез. А, онда кажу треба да се затворе, јер су они богом дани цензори“, објаснио је он.

"Да ли је то Србија слобода или Србија спаљивања“, упитао је Вучић.

Рекао је да ће хала Леонија у Kраљеву изгледати величанствено, те додао да смо имали и веће хале од ове, али да су урушене, разрушене, јер су их опљачкали.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести