Имамо странку бољу од свих које су икада постојале

Најновије
Извор: Танјуг

Председник СНС Александар Вучић поручио је данас да странка мора да се мења, иако тако јака странка са таквим резултатима, није постојала у 30 година од увођења вишестраначја у Србији.

Ипак, приметио је, један њен мали део све више подсећа на оно што је могло да се гледа у ранијем периоду, на функционере СЗС и оне који су опљачкали нашу земљу.

Има и високих функционера странке, рекао је Вучић, који иду код директора јавних предузећа и говоре о томе како би могле да се десе промене у влади, а да ће они њему лично, Вучићу, донети некакве паре, а он ће им, наводно, обезбедити да буду министар одбране или неких других ресора.

"Једва чекам!", рекао је Вучић, и додао да ће такви "бранити решетке" у затвору, а не министри одбране.

Изгледа да су неки, каже Вучић, поверовали у лажи политичких противника или у сопствене лажи.

Поручио је и да, када год се неко позове на њега и тражи било шта, као да је то за потребе СНС или за њега, као председника странке, слободно могу да га "отерају у мајчину".

Јер, каже Вучић, знајте да такав никада ништа није допринео ни странци, ни земљи, већ је у питању лопужа коју одмах треба пријавити у првој полицијској станици.

Позвао је партијске сараднике и да 10. годишњицу странке обележе скромно у свим одборима странке, а централна прослава биће у Краљеву.

Волео би, додао је, да ванредна скупштина буде у Нишу или Новом Саду.

"Имамо странку каква није постојала 30 година од успостављања вишестраначја, бољу од свих које су икада постојале, снажнију, јачу, са најбољом инфраструктуром, са најбољим домаћинима", рекао је и додао:

"Мораћемо сами да победимо оне који то нису", закључио је Вучић.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести