Успехе смо постигли захваљујући нашем народу

Најновије
Извор: Танјуг

Србија је пре четири године била на ивици банкротства, а данас је нада читаве Југоисточне Европе, пренео је данас председник Александар Вучић речи Клауса Шваба, оснивача Светског економског форума, које је изговорио на заседању тог тела пре неколико дана у Кини.

"А ми смо морали најпре да оздравимо нашу економију и то смо успели захваљујући вама, али пре свега захваљујући грађанима", рекао је вечерас Вучић обраћајујући се члановима Главног одбора Српске напредне странке.

Како је рекао, успеси су постигнути захваљујући грађанима, посебно пензионерима, који су поднели највећи терет, а сад је дошло време да им све то вратимо.

"Успехе смо постигли захваљујући нашем народу, који је веровао у наше реформе више него и неки наши функционери", приметио је Вучић, додајући да је све то постигнуто јер су грађани веровали да се рад више исплати од лаких обећања, а упркос критикама и подсмевању.

"У многим градовима још нисмо успели довољно да урадимо, али верујем да ћемо успети да све наше снове остваримо", поручио је.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести