Само нас пустите на миру, ни од кога ништа не тражимо

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да никакво ново оружје не набављамо од Руске Федерације, већ само оно што смо раније договарали.

Истовремено је рекао да не може више да улази у то шта је која земља којој у свету поручила и ко ће коме да уводи санкције.

"Само нека нас оставе на миру", рекао је председник Србије одговарајући на питање да ли ће Србија одустати од набавке руског оружја услед америчког притиска.

"Ништа ново не набављамо, осим оног старог што смо договарали и то је то. Ништа ново не набављамо, треба ово све да стиже што смо раније договарали".

"Стварно, да више гледам ко ће коме да уводи санкције.Ми никоме нисмо уводили санкције и нећемо. Нека нас само оставе сви на миру, да будемо своји на своме, слободну и независну земљу о чијој будућности одлучују њени грађани. Никога другога не дирамо, само нас оставите на миру да можемо на такав начин да живимо. Ништа друго не тражимо", рекао је Вучић.

Додао је и да никога ништа не молимо, ничије паре не тражимо да нам поклони, само да нас пусте на миру, а ми ћемо своје да зарадимо и будемо успешни.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести