На одмору у Турској? Недостајем им чим ме нема два дана

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић одбацио је спекулације да је на одмору у Турској и поручио да ће када буде на летовању, послати фотографију својим критичарима, али да Србија тада неће бити у проблемима у каквима је била.

"Да сам отишао тајно на летовање у Турску. Неко ми је јутрос рекао да сам у Турској на мору, а случајно, никада нисам био у Турској на мору. Био сам у Истанбулу, Анкари, Есхишехиру", рекао је Вучић одговарајући на питања новинара и додао да није проблем што неко оде на одмор, већ што ништа не ради.

Kако каже, није разумео шта је смисао тих спекулација и иронично додао: "Можда им недостајем".

"Можда, чим ме нема два дана, па им недостајем, не знају шта да раде у животу, јер немају предлог ни око чега и онда је једино питаје када ће Вучић да се појави да можемо нешто да пљунемо, пошто идеја за Србију немамо", рекао је председник.

"Kада се будем тако купао и брчкао, послаћу им фотографију, а сасвим сигурно Србија неће бити у проблемима у каквима су је они оставили мени", додао је.

Упитан за нападе на његову породицу, Вучић је рекао да је суштина у томе што они полазећи од себе размишљају о другима.

"Знају они какви су лопови и то није мантра, већ истина. Друго је што имамо правосуђе које су они бирали и које не жели по том питању да обавља посао", рекао је председник.

Навео је да је Драган Ђилас, "који никад ништа није радио, осим што је био градоначелник, што је озбиљан посао који је лоше радио", 2007. године од имовине пријавио стари аутомобил и 70.000 евра уштеђевине, а 2012. године је његова имовина била 25 милиона евра.

"Kоји је то грађанин Србије могао, не да приходује, већ да заради и у имовини има сваке године пет милиона евра? Не познајем никога, ниједног тајкуна у Србији који толико има. А, они су мени узели целу породицу не би ли дошли до 30 пута мање имовине", приметио је Вучић.

Додао је да нема проблем са нападима на њега, јер се, каже, народ не може преварити.

"Не живим за 25 милиона евра, већ да нешто добро урадим за грађане", рекао је Вучић.

Kако је рекао, опозиција прича о понору, а сви еконосмки и социјални показатељи су бољи него у њихово време.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести