Избори и референдум - можда 4. новембра, али догодине

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да никаквих избора, нити референдума неће бити 4. новембра, како то "прогнозира" Вук Јеремић.

Вучић је, одговарајући на питања новинара, рекао да су можда Јеремићу рекли из катарске амбасаде да ће 4. новембра бити избора и референдума, и упитао: "чему избори и којим поводом и да ли се можда тога дана Јеремић враћа из Њујорка или Ирске?".

"Запамтите, можда 4. новембра догодине. Ове неће сигурно" рекао је Вучић и додао да је то можда јављено од стране ЦИА или неких сличних и да се слушају глупости сваку дан од стране несрећника који не задњу шта ће са собом.

Иронично је приметио да само "храбри" људи попут Јеремића за било коју жену могу да кажу да је "креатура", како је Јеремић назвао премијерку Ану Брнабић.

Брнабић је, приметио је, 10 пута паметнија, 50 пута часнија, стручнија у свему од Јеремића, који ништа није радио осим што је трошио паре грађана Србије, радио против своје земље и разорио прилику да сачувамо КиМ.

Додао је и да ти што помињу да су велики фаворити на изборима имају да понуде само лака решења и обећање да ће све бити у реду када дођу на власт, а то причају годинама.

"Они нека побеђују на свим изборима на речима, а када се броје гласови онда је то обично другачије" рекао је Вучић.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести