Први пут смо на малом трагу у случају убиства Ивановић

Најновије
Извор: Танјуг

Први пут смо на "маленом трагу" у вези с разрешењем убиства Оливера Ивановића, рекао је данас председник Александар Вучић и додао да први пут имамо нека оперативна сазнања о томе, која имају и неке логике.

"Први пут смо на трагу нечему што није нелогично, али, да ли је тачно - то ћемо проверавати", рекао је Вучић одговарајајући на питања новинара у KЦС.

Упитан да коментарише недавна хапшења више лица, која, према наводима медија, приштинске власти покушавају да повежу с убиством Ивановића, Вучић је рекао да би било неозбиљно да се тако понашају, да он лично једва чека да му тако нешто пошаљу, али да би то био само наставак праксе, коју, како каже, приштинске власти практикују од почетка истраге.

Vucic obilazak
Извор: Танјуг

"Иако нам није омогућемо на водимо истрагу на било који начин, сад смо на маленом трагу, а они су још од почетак позивали и саслушавали људе са севера, неке и по три сата, с намером да потврде оно што они мисле - да је тај и тај убио Оливера Ивановића, али су сваки пут морали да одустану", рекао је ВУчић.

Kако је рекао, не мисли да неко с тим сада хапшењима може да се игра, "толико неозбиљан ваљда није, а уверен је и даље да ће се, не гарантује када, открити истина.

Додао је још да неке од ухапшених потражује и Србија, а једна од њих је на потерници због убиства.

Извор: Јутјуб

Остале вести