Ако наши уђу у полуфинале, идем у Русију на СП

Vucic povodom Dana Rusije
Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не планира да иде на Светско првенство у фудбалу у Русији, осим уколико Србија не уђе у полуфинале.

Вучић је то рекао приликом посете Амбасади Русије поводом националног празника те земље и упутио честитку руском председнику и грађанима, а како је Русија домаћин Светског првенства у фудбалу, које почиње за два дана, његов домаћин, амбасадор Александар Чепурин поклонио му је плишану маскоту предстојећег првенства и привезак у облику пехара који припада освајачима.

Захваливши на поклону, Вучић је рекао да је то "за успех руског домаћинства, да им све иде како желе и за велики успех српских фудбалера".

"Наравно, Русији желим успех, а Србију желим у полуфиналу", рекао је Вучић и додао да је за Русију најважније да буде добар домаћин.

Када му је амбасадор пружио привезак у облику победничког пехара, Вучић је прокоментарисао: "За сваки случај да ја то понесем. Иако се мени сви смеју у Србији кад говорим о наградама, нису први пут наши спортисти тако нешто добро урадили".

Упитан да ли ће ићи на првенство, рекао је да није планирао, осим у случају да репрезентација Србије уђе у полуфинале.

"Нисам планирао. Ако наши дођу до полуфинала, онда идем на Светско првенство", рекао је председник Србије.

Остале вести