Знам шта су причали Мичелу

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да зна о чему је било речи на састанку дела опозиције са америчким дипломатом Весом Мичелом.

Истакао је да нема проблем са тим, јер је Србија демократска земља и сваки Американац, Европљанин може да се састане са свима, те да, шта више, мисли да је добро што је дошло и долази до таквих састанака, јер ће и Мичел и други моћи да виде зашто му је "толико олакшан посао са политичким противницима".

Вучић је рекао и да су му два опозициона лидера већ јавила "шта су они други радили" тако да може и то да каже.

Како је објаснио, главно је било на састанку следеће:

"Пустите Вучића'', што је иначе најпоквареније, ''да реши косовски проблем'', јер сви знају да оно мора да добије независност, ''дајте Вучићу врућ кромпир, а онда ћемо ми њега да срушимо на томе, ал нећемо да дирамо у ту одлуку".

Према његовим речима, проблем је што такви не доживљавају државу као своју, већ само размишљају о томе како ће да седну у фотељу и дочепају се касе.

"Нека они раде свој посао, њима су приватни и партијски интереси увек испред интереса државе Србије, а мој је да штитим државу", рекао је Вучић.

Мичелу је иначе рекао да, све док он то жели, они неће да победе и да то не зависи од њих, него од народа.

"Оног секунда када се будем повукао, онда ће можда моћи да се такмиче са неким, али ће опет да изгубе зато што су лоши, зато што су учинили све најгоре за своју земљу".

Али, што бих ја њему ишта говорио, упитао је Вучић и додао:

"Ја сам радостан што могу да се састану, онда ће да виде зашто ми је толико олакшан посао са политичким противницима", рекао је Вучић.

Извор: Српска напредна странка