Преузмитебесплатносвојуапликацију

Test

Повећан интерес америчких компанија за улагање у Србији

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са амбасадором Сједињених Америчких Држава Кајлом Скотом са којим је разговарао о билатералним односима, економској сарадњи и дијалогу Београда и Приштине.

Немачка је један од најзначајнијих економских партнера Србије

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са председником Одбора за европске послове у немачком Бундестагу Гинтером Крихбаумом, са којим је разговарао о билатералним односима, дијалогу Београда и Приштине и европском путу Србије.

Очекујем најплодотворнију Путинову посету до сада

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да верује да ће предстојећа посета председника Руске Федерације Владимира Путина бити до сада најплодотворнија по броју и садржини споразума, које ће заједнички потписати, и уједно захвалио РФ и њеном председнику на подршци коју дају територијалном интегритету Србије.

Република Србија ће помоћи да се радови на храму окончају

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас са Његовом светошћу патријархом српским господином Иринејем у пратњи викарног епископа Стефана, руководиоцем пројекта израде мозаика академиком Мананом Поповом и главним уметником мозаика у Храму Светог Саве Николајем Мухином о напретку радова на храму.

Односи Србије и Аустрије на високом нивоу

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са председником Националног савета Парламента Аустрије Волфгангом Соботком са којим је разговарао о билатералним односима, економској сарадњи, ситуацији у региону и европском путу Србије.

За Србију "сат за јавни дуг" не ради, дугујемо све мање

За Србију "сат за јавни дуг" не ради и Србија дугује све мање и мање, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић који је уједно честитао пензионерима на пензијама које су, нагласио је, више него што су икада биле.

Мерићемо три пута, чекамо реакцију на најаву Харадинаја

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће се Београд одговорно понашати поводом најаве Рамуша Харадинаја да ће такозвана војска Kосова бити формирана овог месеца и да ће имати три пука, од којих један на северу.

Интересантан је тај приступ да је пропаст шта год да урадимо

Интересантан је тај приступ у којем ако постигнете договор онда сте урадили нешто против своје земље, а ако не постигнете договор онда сте пропали, приметио је данас председник Србије Александар Вучић, реагујући на новинарско питање које је, каже, тако конципирано.

Дајем све од себе да имамо боље односе са Хрватском

Председник Србије Александар Вучић каже да је јутрос од свих надлежних служби тражио објашњење у вези са одлуком хрватског Министарства државне имовине, које је објавило оглас којим се нуди у закуп српска имовина.

Зар да бацим сенку на све жртве које је Србија дала?

Председник Србије Александар Вучић сматра да је Србија на частан начин представљена у Паризу на обележавању 100 година од победе у Првом светском рату и додао да му није пало на памет да због распореда седења прави било какав скандал и да тако баци сенку на све жртве које је Србија дала у том рату.

Мондолони показао да је велики човек

Председник Србије Александар Вучић веома је задовољан извињењем амбасадора Француске у Београду, Фредерика Мондолонија, због инцидента који се догодио у Паризу са распоредом седења на централној манифестацији поводом обележавања краја Првог светског рата.

Може Тачи да јури Путина колико хоће, али...

Нисмо одушевљени сваком фотографијом, али свако има своју политику и позицију, као што је има и Србија, поручио је данас председник Александар Вучић поводом фотографије на којој се у Паризу рукују руски председник Владимир Путин и косовси председник Хашим Тачи.