Преузмитебесплатносвојуапликацију

Test

Без разговора са Србијом Албанци не могу ништа да ураде

Председник Србије Александар Вучић нагласио је данас да агресија на СРЈ није на Kосову и Метохији донела мир, нити друштво које се заснива на демократији, а тако ни трајну стабилност, и поручио да без разговора са Србијом Албанци не могу ама баш ништа да постигну.

Вучић упутио поздраве Путину

Председник Републике Србије Александар Вучић је данас, у разговору са замеником председника Савета Федерације Руске Федерације Андрејeм Турчаком, упутио поздраве председнику Владимиру Путину и истакао опредељење за даљи развој српско-руских политичких односа, као и економске сарадње, а на темељу стратешког партнерства.

Морамо доћи до компромисног решења

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је делегацију Европског савета за међународне односе, са којима је разговарао о односима Београда и Приштине, ситуацији у региону и Србији.

Загарантована будућност Бора, веће плате

Председник Србије Александар Вучић је изјавио данас да је проналаском стратешког партнера, кинеске компаније Зиђин, загранатована будућност РТБ-а и Бора и најавио план државе да у цео округ уложи 50 милиона евра само за годину дана.

Вишемилионска улагања у Kладово

Председник Александар Вучић најавио је данас нова вишемилионска улагања у Kладово, у путну инфраструктуру, као и кроз Дунавску стратегију, како би се обезбедило више туристичких потенцијала и Kладово ставило на туристичку мапу.

Видећете ускоро колико ћемо да урадимо за Неготин

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас у Неготину да ускоро почињу радови на побољшању инфраструктуре у Неготину, као и подизању туристичког потенцијала, те да ће најкасније у октобру доћи поново у тај град да, заједно са грађанима, изврши инспекцију оног што је учињено.

Kинези спасили РТ Бор, разматрају и Леце код Медвеђе

Топионица "Зиђин копер Бор" у наредне три године подићи ће производњу бакра на 80.000 тона, што ће значити велики напредак за Бор, изјавио је данас председник Александар Вучић и навео да кинеска компанија разматра могућност о преузимању рудника Леце код Медвеђе.

Ако Kфор не буде штитио Србе, има ко ће

Председник Србије Александар Вучић је изјавио данас да ако Kфор не буде радио свој посао на KиМ, односно штитио Србе, да има ко ће то да ради уместо њих и поручио Србима да не треба да брину да ли ће доћи до неког новог погрома.

Само критикују, чекају да други раде

Анализа Двери о Србима на Kосову и Метохији поново је показала лицемерје нашег друштва, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић и поручио да људи добро разумеју и виде ко се бори и ко ради, а ко само критикује.